Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dużo ludzi tu tak robi, że siedzi tylko np na erotyczny,uczuciowym lub ogólnym?

Polecane posty

Gość gość

Jestem tu od dobrych kilku lat a dopiero niedawno zauważyłem, że wiele ludzi tak robi.Piszą np siedziałam kilka lat na uczuciowym teraz na ogólnym albo ten jest z ero a tamten z uczuciowego,na ero są tacy a na uczuciowym tacy.Serio tak robicie, że trzymacie się tylko jednego działu. Ja od początku siedzę na "świeżych", piszę raz na tym,raz na tamtym, w zależności od tematu albo jak komuś odpisuje. A wy jak macie?

Fakt, ja siedziałam najpierw tylko na uczuciowym, dopiero jakiś czas temu się na ogólny przerzuciłam, chociaż na uczuciowy wpadam dalej od czasu do czasu, ale jakoś mi się znudził, były czasem lepsze tematy ale głównie to złamane serca, zdrady, czy on mnie kocha, jak jej powiedzieć, co zrobić żeby wrócił, kocham go, nienawidzę go, itd. itd, naczytałam się tego i na trochę mi wystarczy.

Gość gość
ja tak samo, siedziałam duzo czasu na uczuciowym ale znudzilo mi sie tam, tu sie mozna bardziej pośmiac****isac o wszystkim :) forum erotyczne tez jest nudne, pisza tam jedni i ci sami ludzie, kółko wzajemnej adoracji i pierdo lamento, na inne fora nie zagladam, czasami na Seriale i TV

Na erotycznym byłam kilka razy, ale totalnie nie moja tematyka więc się tam nie pcham. A reszta działów mnie nie interesuje.