Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża czy nie

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie odnośnie testu ciążowego robiłam go dziś , miesiączka spóźnia mi sie od tygodnia w środku cyklu wystapiło plamienie mam mdłości poranne i ból ostry podbrzusza z prawej strony , czy test wykazuje ciąże bo juz głupieje

Gość gość
Nie

Gość gość
Gratulacje miałam taka sama blada kreskę. Jestem w 28tc.

Gość gość
Druga kreska jak w morde strzelil tylko teraz oytanie- dlaczego jest taka blada przy spozniajacym sie tydzien @. Zrob rwst z krwi i powtorz po 48h. Lekarz nic jeszcze nie zobaczy,ale na tescie sikanym powinna juz byc gruba kreska,a nie taka bladziocha.

Gość gość
Właśnie nie wiem jak robiłam na swieZo test po 5 minutach żadnej kreski przy T nie było gdy "zalewał" sie test wyszła jedna gruba wyraźna krecha po czym wieczorem wyrzucam test do śmieci i lekko mnie zaszokował widok dodam ze robiłam test tydzien temu jak nie dostałam okresu w wyznaczony dzień i te niepokojące plamienia w środku cyklu bezbolesne i trwały 4 dni

Gość gość
Oczywiście test z tygodnia temu był negatywny ;) bez takich rewelacji

Gość gość
Po 5min wynik jest już nieważny,ale różnie to bywa... Zrób jeszcze 1 test lub bete

Gość gość
ciąża ja miałam taka słabą kreche 2 tyg po terminie @

Gość gość
No ja tam też coś widzę. Zrobiłabym jeszcze jeden

Gość 25marta01
Mi tez sie okres spoznial tydz i tez mialam taka blada kreche, ktora co drugi dZiem coraz to ciemniala. Teraz jestem w 13 tc

Gość 25marta01
Ps. Tez wyszla po dluzszym czasie niz 5min

Gość gość
Dziewczynki zrobię jeszcze jeden test za tydzien i zobaczymy trochę nie chce mi sie wierzyć ze to ciąża bo nie za bardzo wiem jakby miało do tego dojść hihi zawsze sie zabezpieczam ;) przeszłam juz jedna ciąże 2 lata temu ponad i takich objawów nie miałam a test po 2 dniach spozniajacej sie miesiączki pokazał od razu ciąże , zastanawiam sie czy to oby nie sa jakieś ostrzeżenia ze strony hormonów choć juz bardziej wolałabym dzidziusia niż chorobę ;)

Gość gość
Moja droga jeśli ta kreska pojawiła się po dłuższym czasie to wynik jest na 1000% negatywny. Tych kresek nie ma co brać pod uwagę:)

Gość gość
Po całym dniu ;) rano test robiony wieczorem wyrzucałam i wtedy pojawiła sie kreska znaczy wtedy ja zobaczyłam na pewno nie było jej do 30 min po zalaniu testu bo ok tyle czasu miałam go przed oczami no ale miesiączki nie mam dalej juz 9 dni powtórzę test za 6 dni to juz będzie trzeci jeśli miesiączka sie nie pokaże a test wyjdzie znowu jakoś dziwnie to wybiorę sie na badania hormonów i moczu bo zauważyłam ze w siniakach mam dużo nabłonków widocznych gołym okiem i boje sie ze może mieć to jakiś związek z nerkami jednak nie miałam gorączki ale podczas oddawania moczu odczuwam dyskomfort nie przyjemne odczucie na dole brzucha i bardzo rzadko robię siu siu do 3 razy dziennie i sa to małe ilości albo juz świruje i sama to sobie wmawiam ;( jednak brak miesiączki bardzo mnie nie pokoi ponieważ miesiaczkowalam zawsze regularnie opóznienie występowało do max 3 dni