Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starsza siostra mlodszej

moja mlodsza siostra spodziewa sie juz drugiego dziecka a ja nie mam nawet

Polecane posty

stalego partnera ;( to takie niesprawiedliwe, to ja powinnam pierwsza wziac slub i miec dzieci, dawac jej dobre rady, a nie ona mi...

Gość gość
No i co, zazdrościsz jej?

Gość gość
Zazdroszcze bo uwazam ze nie jest ladniejsza ode mnie do tego mlodsza 4 lata a juz ma poukladane zycie. A mi sie wszystkie zwiazki rozpadaja, chyba nigdy nie zaloze rodziny.

10:32 oczywiscie pisalam ja, padl mi laptop i zapomnialam sie znowu podpisac

Gość gość
no i straszne rzeczy, ona siedzi w pieluchach, kaszkach, sraczkach, gorączkach, wyspać sie nie może. nie może się położyć spokojnie na kanapie na minutę, nie może zaparzyć spokojnie kawy i siedzieć i delektować się nią. Nie może wyjść ot tak z domu, do koleżanki na kawę, zakupy, wypić dobrego wina, pokochać z nowym partnerem. poszaleć na imprezie. Wyjść z koleżanką na drinka i wrócić o 3 do domu, bez żadnych zobowiązań wzgl rodziny. Straszne rzeczy! Kobieto, żyj póki sama w pieluchy będziesz się bawić, jeszcze przyjdzie na ciebie pora. Staro się możesz czuć przed 60. Ogarnij się.

Gość gość
Czemu patrzysz na to że ci się związki rozpadają? to widocznie nie były dla ciebie, co chciałabyś mieć dziecko z kimkolwiek? Skąd wiesz czy oni byli by ze sobą gdyby nie dziecko? Skoro nie ten nie inny to szukaj dalej, masz czas. Znajdź odpowiedniego dla siebie, nie jeden mówi, ze zanim znajdzie się kogoś dla siebie i na stałe to z 5 związków ma się za sobą nieudanych. Wpadli to są razem. a może ona miała szczęście i szybciej znalazła idealnego dla SIEBIE. Dla ciebie tez ideał się znajdzie, spójrz na siebie optymistycznie.

Gość starsza siostra mlosdszej
Ale ja tez nie mam jak poszalec na imprezie bo moi znajomi juz dzieciaci i nie mam z kim, nawet nie mam ochoty. Zreszta, nie kazdy marzy o takim zyciu jakie opisujesz, mam juz prawie 30 lat i zazdroszcze 25 letniej siostrze, ze ma poukladane zycie. Wszyscy na mnie patrza z politowaniem, ze wiecznie sama ;(;(

Nie wpadli, pierwsze dziecko urodzila rok po slubie ;/

Gość gość
po co komu kolejny polski bachor wychowany na mentalu komunizmu 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
no straszne rzeczy, to siedź i wyj do poduszki dalej, ja współczuję mojej siostrze, że już siedzi w pieluchach. nie rób z siebie sieroty ostatniej to nikt nie będzie na ciebie jak na sierotę patrzył. Ja wszystkim w domu zapowiedziałam, ze po 30 wezmę ślub i będę mieć dzieci, nie wcześniej. a czy ktoś patrzy na mnie z politowaniem czy nie, to jego sprawa. to moje życie i moje decyzje i moje sprawy. ty masz 30 lat a pierniczysz jak sfrustrowana 15.

A dziwisz mi sie? Znajomi sie pozenili, siostra juz dawno, zostalam sama jak palec i tylko: praca dom praca dom, u mnie w miescie jest jeden klub do ktorego chodza sami gowniarze, a w moim wieku tylko ochlejusy i *****cze, co mam robic calymi dniami po pracy sama jak palec? Ilez mozna do kina chodzic, bilety takie drogie... ;(

Przychodze po pracy do tej pieprzonej pustej kawalerki i nawet nie ma sie do kogo odezwac... ;(

Kupilabym sobie kota ale wlasciciel mieszkania nie pozwala ;(

Gość gość
Lubię placki

Tak, tylko faceci moga miec dzieci niemal cale zycie, a ja tylko do pewnego wieku ;( nigdy nikogo nie znajde ;(