Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić w tej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim partnerem już ponad rok w związku. Jesteśmy dorośli ja 29, on 31 lat. Od początku znajomości jednak ciążyła za nami jego przeszłość. Kilka miesięcy przed momentem gdy poznaliśmy się, przespał się ze swoją byłą dziewczyną- byli ze sobą ok 3 lata temu. Spotkali się na większej imprezie organizowanej przez miasto. Wypili za dużo i przespał się z nią. Zaszła w ciążę, od początku zmieniała zdanie czy to jego dziecko czy nie i choć na początku nie chciała się przyznać, podejrzewała o ojcostwo, jeszcze innego pana. On o całej sytuacji na początku nie chciał mi nic powiedzieć, z racji jej "niewiedzy" co do jego ojcostwa, mówił że bał się mnie stracić, a nie wiedział czy jest ojcem. Gdy urodziła, poinformowała go że to nie jest jego dziecko. Sprawa o dziwo zakończyła się bardzo szybko. Ja przez ten cały czas uważałam temat za zakończony. Minęły 3 miesiące spokoju. Aż on za moimi plecami poszedł do sądu i poddał się badaniom, rzekomo dlatego że słyszał plotki iż ona twierdzi że jednak to on jest ojcem. Okazało się że dziecko jest jego, mimo że badany był inny pan. Mówił że miał nadzieję, że okaże się że jednak nie on jest ojcem, dlatego wszystko przede mną ukrywał. Tydzień temu po raz pierwszy pojechał do dziecka. A ja siedzę i myślę w co ja się pakuję. Nie rozumiem jego zachowania. Wciąż mam wrażenie, że skoro jej nie przeszkadzało sypiać z kim popadnie, to czy znowu nie wylądują w łóżku. Tym bardziej, że mnie okłamał. Zgłupiałam.

Gość gość
Ufam mu. Ale nie potrafię się odnaleźć w tej nowej sytuacji.

Gość gość
up

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
za takie porady dziękuję. to jest poważny problem.

Gość gość
up