Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o ludziach,którzy mają w domach meblościanki z lat 80 tych?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Że mają porządne meble, które do tej pory się trzymają. Nie to co g****o z brw z któego odchodzi okleina. I po roku wyglądają gorzej niż te 30 letnie.

Gość gość
że nie stać ich na nowoczesne komody

Gość gość
dokładnie, myślę że zapewne żyją skromnie

Gość gość
mam w swoim domu sporo mebli z tamtego okresu,wszystkie odmalowane,dopasowane do wystroju.Meble,które są dostępne obecnie w sklepach są nędznej jakości a te ,które są porządne kosztują straszne pieniądze ale pewnie większość z Was stać na firmowe dębowe komody za 5 tys zł. ,ewentualnie szafy za 8 tys.

Gość gość
sensem życia ma być kupienie mebli w ikea?Ja wolę zabrać dzieci na weekend do Pragi i mieć piękną babciną szafę trzydrzwiową niż nędznej jakości regal na książki,który pod ich ciężarem wygina się na wszystkie strony.

Gość gość
wolę mieć nowoczesne komody za 500 zł,niż starodawne meblościanki, jak się zniszczą to za kilka lat wymienię na nowe i bardzo dobrze,że nie są drogie bo jak wejdą w modę inne to nie szkoda będzie wyrzucić i znowu kupić coś co jest na czasie

Gość gość
myślę,że są biedni

Gość gość
chętnie zapraszam do siebie na oglądanie staromodnych meblościanek.Zdecydowana większość z Was nie będzie w stanie rozpoznać czy to są meble nowe czy mają 30 lat:)stać mnie, na jak to mówicie nowoczesne meble za kilkaset złotych ale kupuje je sporadycznie,czasem jakąś małą szafeczkę albo inny drobiazg.Większość mebli mam starych ale odrestaurowanych co kosztowało sporo pieniędzy i mojego czasu ale efekt jest rewelacyjny.Nie wszystko co nowoczesne każdemu pasuje jak np spodnie rurki czy szorty dla dziewczyn z nadwagą i cellulitem.w salonie mam cudowny segment ale rozparcelowany,odmalowany na szaro-bialy kolor,cudeńko,moja duma i nigdy nie zamienię go na meble z samego kleju i odrobiny tektury.

Gość gość
nie zapraszaj jeśli ci życie miłe:D wystarczy fotka:D

Gość gość
Myślę, że mają to w d... co sądzą inni o ich meblach. Spędzają swoją funkcję to najważniejsze. Ja od 5 lat nic nie zmieniam w wystroju domu, przestało mnie to bawić, mam inne zainteresowania niż zastanawianie się jakie meble gdzie zmienić, a potem biegać po sklepach. Zaznaczam, że nie jest to kwestia kasy.

Gość gość
Myślę, że są mądrzejsi od tego pustaka, który zakłada tak durne tematy :-D:-D:-D

Gość omik
Każdy ma w domu to co mu się podoba ;) My w salonie mamy meble od Rafała Namioty. Meble są unikatowe- zapewne nikt nie ma w domu podobnych. Nam podoba się taki styl, więc tak urządziliśmy nasz dom :)

Gość gość
co myślą? ... ze topatoogia, śmiecie, biedota i najlepiej by pewnie chcieli by powyzdychali bo im zawadzają swoim slamstwem a tak po za tym .... ja mam mebelki z kasów komuny a to w dużej mierze dla tego ze nie stać mnie na kupienie mebli (brak tez mozliwości na kredyt) by zadowolić wtrącających się w cudze życie bogtych burżui materialistów którzy najwidoczniej są zbyt głupi na to y sami odpowiedzic sibie na pytanie "dlaczego ktoś matakie meble" ....

Gość gość
że srają i zmywają

Gość gość
ja myślę, że są to ludzie bardzo zawistni i zakłamani, dodatkowo skąpi i nie myją zębów

Gość gość
nie ide do kogos w odwiedziny po to by oceniac kiedy i jakie meble kupowal... wiec jakby to ujac by nie obrazic pytajacego... moze znajdz sobie inny sposob wyrabiania sadow o ludziach?

Gość gość
znam jednego co ma meblościankę, kawał c***a

Gość gość
W sklepach z meblami "Black Red White'',meble 'Bodzio" czy "Agata" można kupić w dalszym ciągu meblościanki.Do małych mieszkań, lepiej się nadają niż nowoczesne komody,dużo rzeczy tam się zmieści w porównaniu z komodami.Tak samo jak nowomodne stoliki,te niskie,dobrze wyglądają w mieszkaniach przestrzennych,nowoczesnych,w klitkach na blokowisku nie można się ruszyć swobodnie,kiedy wszystko zagracone.Jakieś durne półki z Ikei i na tym kolorowe kartony,ale to modne,tak jak wyburzanie ścian na blokach i łączenie kuchni z pokojem,jakiś durny barek i kominek atrapa.To mnie bawi najbardziej.Mój dom jest mój i byle wieśniaków tam nie zapraszam.Po co ma ktoś cierpieć.Jedna menda miała problem,że mam w kuchni pralkę.Pomyliła ją ze zmywarką

Gość gość
myślę, że meblościanki z prl-u są super i też chce taką mieć.

Gość Gosia

ja kupilam meblosciane z kieleckiej fabryki meble, jestem bardzo zadowolona, pasuje idealnie do pokoju i do moich pieknych zaslon 😄