Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieugieta

Brak czasu i aktywności kontra nadmiar tkanki tłuszczowej , powoli, ale sukces

Polecane posty

Witam, próbowałam wielu diet, które okazywały się nieskuteczne, nie mniej wynikało to raczej z braku czasu na przygotowywanie posiłków z diety opracowanej przez dietetyka (a wydałam na niego kupę kasy:(). Kończyło się to niestety podjadaniem byle czego, nie starczało czasu, wiecznie było nie po drodze do sklepu. Moim sposobem okazały się nie suplementy diety, ale dieta z talieos, tzn. piję ich koktajle od trzech tygodni zamiast śniadania (nie czuję się po nich głodna i spokojnie wytrzymuję do obiadu), póki co 2,5kg mniej. Dla niektórych ten wynik może nie być satysfakcjonujący, mnie zadowala. Nie wiem jak daleko zabrnę, tej diety 1200 oczywiście nie stosuję, bo jak wcześniej wspominałam nie mam czasu na przygotowywanie tych mini porcyjek. Może w ten sposób spadek wagi byłby wyższy, ale mnie obecny rozwój wydarzeń cieszy:)

Gość gość
zrobienie warzyw i chudego miesa na parze albo sałatki zajmuje kilka minut-to nie jest zbyt wiele chyba czasu?

Jak ktoś ma choć chwile czasu, kiedy dodatkowo nie jest zmarnowany po pracy to być może nie.