Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyposażenie kuchni

Polecane posty

Gość gość

Hej, ktokolwiek wyposażył swoją kuchnię w produkty Solgaz? Jakie są Wasze doświadczenia? Czy rzeczywiście płyta gazowa może zaoszczędzić aż do 50% na gazie? Planuję zakup, chętnie wysłucham obiektywnych opinii:)

Gość gość
korzystam z 3palnikowej solgaz od 8 miesięcy. racja, widzimy z mężem różnicę w zakupie butli. wcześniej mniej więcej 1 w skali miesiąca, teraz na dwóch butlach zdarzało się gotować przez 3 miesiące przy oszczędnym gotowaniu i korzystaniu z darmowego pola. jak dla mnie rewelacja! wcześniejsze gotowanie na indukcji kosztowało nas o wiele więcej

Gość gość
mam zamiar kupic, mam podlaczenie do butli, jest mozliwosc przylaczenia? czy tylko na gaz ziemny? Solgaz zauwazylam w internecie dopiero kilka dni temu. jak to jest mozliwe, ze mala firma z tak duzym polem do manewru nie wyprzedzila tych wszystkich standardowych plyt "na jedno kopyto"?

Gość werka991
Spory wybór małego agd do kuchni i innych artykułów gospodarstwa domowego znajdziesz na http://www.adler.com.pl/ Mysle, ze warto tam zajrzec, moze akurat coś wpadnie ci w oko.

Gość gość
Nie zapominajmy także o artykułach spożywczych oraz chemii gospodarczej,która zawsze jest niezbędna w każdej kuchni, akurat ja zamawiam ją na www.Euro-drogeria.pl i polecam, miła obsługa oraz szybka wysyłka.

Gość gość
Ja wyposażenie do swojej kuchni kompletowałam w różnych miejscach. Jedną z ciekawszych firm oferujących wyposażenie do kuchni była www.inoxa.info.pl Mają bardzo dobre ceny i produkty wysokiej jakości.

Dobrej jakości akcesoria kuchenne znajdziesz w ofercie firmy www.dom-ogrod-hobby.pl. Zamawiałam stamtąd noże, garnki i łyżki. Wszystko jest wykonane starannie i z wysokiej jakości materiałów.

Gość jaśmina

Jeżeli ktoś poszukuje ładnych mebli to polecam Wiór Płyt https://www.wior-plyt.pl/ . Projektują bardzo ładne i funkcjonalne meble. Sama u nich zamawiałam kuchenne. Przyjechali zrobili pomiar za darmo . Potem wykonali projekt. Bardzo podabają mi się ich rozwiązania. Potrafią zabudować najbardziej nieustawne ściany.

Gość Maciej Dębski

Brzmi jak banał, ale taka jest prawda. Kuchnia musi być nie tylko ładna, ale tez wygodna i praktyczna.

https://www.instagram.com/decoroom_eu/

Gość gość

a do swojej kuchni ostatnio zakupiłam kosze do szafek. Dzięki nim mogę upchnąć wszystkie miski, pojemniki i „narzędzia” kuchenne w szafkach. Polecam wam zajrzeć na stronę www.inoxa.info.pl Tam znajdziecie akcesoria meblowe.

Dobrej jakości akcesoria kuchenne znajdziesz też w ofercie firmy www.dom-ogrod-hobby.pl. Zamawiałam tam sztućce, noże i małe garnki. Wszystko jest wykonane z dobrej jakości materiałów i służy mi dobrze już drugi rok.

Gość Michel

Przede wszystkim Zwilling - garnki, patelnie produkowane w Soligen. Niemiecka jakość, w którą zawsze wierzę i długoletnia gwarancja na wszelki wypadek to bardzo dobra decyzja. Ballarini ma na swojej stronie chyba najlepsze jakościowo akcesoria kuchenne - garnki żeliwne, ceramiczne, itp. Patelnie grillowe, czy noże kuchenne

Gość natalia k

Święte słowa co do tej jakości niemieckich marek. Jakość pierwsza klasa i do tego wygląd, robia naprawdę eleganckie rzeczy. Ja np zamierzam wybrać blomus i wypatrzyłam, że na superwnetrze.pl sa duże promocje, zatem warto skorzystać z takiej okazji. Zawsze to parę groszy zostanie w kieszeni.

Gość renata567

Akcesoria i sprzęt są ważne w kuchni jednak meble również odgrywają bardzo ważną rolę, bo to one właśnie stanowią o stylu i funkcjonalności. Co do szafek to uważam, że najlepszym rozwiązaniem jest zrobienie ich pod wymiar. Ja ze swoich jestem bardzo zadowolona i nie zamierzam ich zmieniać. to samo ze stołem ale krzesła a i owszem te musimy juz zmienić i jeśli szukacie fajnych, dobrych i wygodnych to polecam zobaczyć te https://slf24.pl/krzesla.html . Sami u nich kupowaliśm ten model finea. Lepiej wybrać nie mogliśmy, są doskonałe pod każdym względem.

Gość karola95

No cóż tak, do wyposażenia kuchni faktycznie zaliczaja sie i meble i tak na dobrą sprawę to chyba one sa ważniejsze. Takie jest by najmniej moje zdanie a to dlatego, że jak nasze krzesła zaczęły szwankować to jednak te posiłki nie smakowały juz tak dobrze. Niestety ale siedzenie na niewygodnym krześle do przyjemności nie należy. Zmiana jest konieczna i my chyba weźmiemy https://scandicsofa.pl/pl/p/Krzeslo-Klematisar/336 tu wygodę widać juz na pierwszy rzut oka. 

Gość Dreto

Nie znam tej firmy w ogóle więc się nie wypowiem. Ale na pewno mogę polecić wyciskarkę wolnoobrotową Hurom bo to akurat super zakup i bardzo mi się sprawdza na co dzień

Gość tylomelania

Ja średnio znam sie na sprzetach, zwykle kupuje to co poznalam np u znajomych. Tak wlasnie zdecydowalam sie na wolnoobrotowa wyciskarkę Midea i uwielbiam ją 😄 dobra cena, prosta w obsludze, cicha i wydajna

Gość gość

Jednym z ważniejszych urządzeń, ostatnio zakupionych do mojej kuchni był ekspres do kawy. W większości domów nie ma ekspresów a są to urządzenia, w które warto zainwestować. Zajrzyjcie na stronę www.ekspresydokawy.pl Tam znajdziecie świetne ekspresy do kawy.

Gość Kawędka

U mnie najważniejsza jest chyba zmywarka, mam troje dzieci i nie wyobrażam sobie życia bez niej. Mam MaxiFlex z trzecim koszem, jest bardziej pojemna, bardzo ekonomiczna, zostawia idealnie wyczyszczone i suche naczynia. 

Gość Malta
6 godzin temu, Gość Kawędka napisał:

U mnie najważniejsza jest chyba zmywarka, mam troje dzieci i nie wyobrażam sobie życia bez niej. Mam MaxiFlex z trzecim koszem, jest bardziej pojemna, bardzo ekonomiczna, zostawia idealnie wyczyszczone i suche naczynia. 

To prawda zmywarka to teraz podstawa w domu, chociaż ja tez uwielbiam swój piekarnik, dzięki któremu jestem w stanie przygotować obiad dla całej rodziny. Mam taki z wykorzystaniem pary podczas gotowania/pieczenia SteamBoost. 

Gość Ollie

Ja bym nie umiała żyć bez pichcenia i pieczenia. Do mojej kuchni trafił właśnie śliczny Combi Quick - piekarnik z funkcją mikrofali. Idealny do kuchni singielki. 🙂