Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kompleks

Polecane posty

Gość gość

Czy 13cm długości i 11.5 obwodu zaspokoi kobietę? Prosze o NORMALNĄ odpowiedź :)

Gość gość
tak

Gość gość
jasne

Gość gość
nie zaspokoi jak kobieta jest oziębła wielkość penisa nie ma wpływu na zadowolenieCHYBA ŻE JEST TO MIKROPENIS

Gość gość
mam 11cm i jakoś muszę z tym żyć jestem prawiczkiem 25lat zaspokoi nie zaspokoi co za różnica jak będziesz stary to nie będzie miało znaczenia ważne żebyś miał wspomnienia i się nie zrażał, wykorzystaj to co masz, a masz wystarczająco by zadowolić odpowiednią kobietę

Gość gość
Ja mam 14cm i12,5 obwodu kobiety są różne jedne dochodziły bez problemu inne wogóle jedne po 3-5 minutach inne po dopiero ostrej jeździe kobieta ma orgazm w głowie nie między nogami

Gość acordeon
No właśnie organ nie ma tu za bardzo wpływu niektóre kobiety(wiekszość) nie osiąga orgazmu podczas stosunku tylko podczas stymulacji łechtaczki więc się tym nie przejmuj.Druga sprawa to odpowiednia pozycja bo wpływ pozycji na orgazm odgrywa dużą rolę

Gość gość dziś 19 34
to znowu ja (11cm) pomyśl jak będziesz staruszkiem to nie będziesz się zastanawiał czy masz małego, albo czy miałeś go jak byłeś młody, nie będziesz się przejmował że inni mają większego. Jak spojrzysz sobie wtedy na swojego pomarszczonego członka to będzie ważne to jak go wykorzystałeś, czy wycisnąłeś z siebie tyle dobrego ile się dało, obyś wtedy wspominał uśmiechy kobiety wtulonej w twoje ramiona. Myślisz pozytywnie, co możesz zrobić, doświadczyć, dać a nie czego nie możesz. Naprawdę nie chcę żebyś się tym przejmował bo mam 25lat i żałuję że przez kompleksy straciłem pewną szansę bezpowrotnie i ta kobieta też straciła szansę na trochę szczęścia ze mną.

Gość gość
No cóż. Pociesz sie że inni maja jeszcze gorzej, ja mam niecałe 10,5 cm jak mi stanie i dosyć cienkiego. Wygląda to niestety fatalnie i mizernie. Latek liczę sobie prawie 40 i jak dotąd żadnej nie zaliczyłem. Teraz to już nawet nie ma dla mnie żadnego znaczenia bo sie z tym pogodziłem. Rozmiar ma zdecydowanie największe znaczenie. Wiem to z autopsji. Mój kolega ze studiów miał wielkiego pindola i co miesiąc zmieniał panienkę, nawet na koniec na piatym roku zaliczył dwie panienki z pierwszego roku. Miał facet powodzenie a wszystko dzięki rozmiarowi. On wcale tych panienek nie zdobywał. One same pchały mu się do wyra. Twój rozmiar niestety tez jest nikczemny i sukcesów łóżkowych ci nie wróżę. Jak złapiesz jakąś panienkę to się jej trzymaj, bo innej mieć nie będziesz. No i najważniejsze żeby jej nie przeleciał jakiś inny większy osobnik bo na pewno cię wyśmieje i rzuci. Kiedyś przypadkiem w autobusie podsłuchałem rozmowę dwóch panienek dosyć młodych. To co utkwiło mi najbardziej to jak obie potwierdziły że najlepsze fujary zaczynaja się od 19cm w górę. Powodzenia chłopie.

Gość acordeon
Bzdury piszesz kolego

Gość CzwarteImperium
Nie wiem czy to pocieszy, ale spróbuj hipnozy:" Liczy sie technika, liczy sie technika..." Powinno pomóc. ;)

Do autora Wielkość organu męskiego jak to ktoś nazwał nie świadczy o niczym Bo aby umieć go używać trzeba tez serca niw tylko ciała wiem że spotkasz tą swoją jedyną która będzie umiała patrzeć w oczy nie tylko na rozporek

Gość gość dziś 19 34
do gość 20:15 40 letni oferma? Napisz Panie czy miałeś jakiekolwiek doświadczenia. Myślę sobie tak nawet jak nie znajdę dziewczyny takiej z którą będę miał udany seks to chociaż będę szukał jakiejś na jeden raz albo bez zobowiązań i przynajmniej jej zrobię minetkę albo ją zaspokoję ręką jak fiut będzie dla niej za mały, chcę doświadczyć ile mogę poprzebywać z kobietą i mieć świadomość że było jej choć trochę dobrze że było przyjemnie. Chcę też mieć dzieci. Myślę że penis nie jest potrzebny żeby się ożenić bo są kobiety które nie lubią seksu. nie wiem sam ale nie można się poddawać

Gość gość
ja mam 15cm i nawet dosc grubego i tez nigdy nie doprowadzilem mojej kobiety do orgazmu...

Gość CzwarteImperium
Nigdy? Tzn, że ona nigdy nie udawała nawet? To straszne. :(

Gość gość
Erozja ;)

Gość acordeon
A od czego masz język i kobieta łechtaczkę jak nie ma orgazmu pochwowego

Gość gość
Chyba wszystkie akweny tego świata opłynęłaś, tak długo Cię nie było ;)

Gość gość
Już się martwiłem,że jakiegoś marynarza w porcie złowiłaś :p

Złowiłam, ale był niewymiarowy i musiałam wrzucić go z powrotem do rzeki:-P

Gość gość
Za duży, czy za mały? ;)

Gość gość
Próbowałem,ale chyba źle dobrałem przynętę :( Jak ma się twoja półka na książki? :p

Gość gość
skonczcie z tymi komlepsami malych , macie jakie macie i tyle . Juz mnie to zaczyna denerwowac jak goscie po silce sobie palki ogladaja pod prysznicem.

Gość gość
Tyle czasu czekasz z nią na mnie? Biedactwo :(

Tak zachwalałeś ten swój śrubokręt:-( a dzisiaj ciężko o fachowca z profesjonalnym sprzętem:-P

Gość gość
Ale materac dobry pomogłem wybrać :p No zrobię w końcu tą półkę, tylko żebyś mi innych majsterkowiczów już nie zapraszała :(