Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sorry ale jesli dla was Zara to sklep z wyzszej polki niz h i m reserved

Polecane posty

Gość gość

I cala reszta tych sieciowek to chyba was cos potluklo kuz calkiem. Szmateks jak kazdy inny ; p

Gość gość
nie wiem jak damskie, ale jeżeli chodzi o męskie to h&m to totalny lumpeks, wszystko żenująco niskiej jakości, fatalnie skrojone, nadające się jedynie na ścierki do podłogi, a i to nie zawsze. Pod tym względem Reserved stoi o wiele wyżej, a Zara jeszcze wyżej. Nadal nie jest to sklep z wyższej półki, ale wobec h&m to ogromny skok jakościowy

Gość gość
Hm to totalne szmaty, zara ma ciuchy duzo wyzszej jakosci. Jak tego nie widzisz to chyba zakupy robisz tylko na bazarze tepaku.

Gość gość
zara ma ciuchy dla starych bab, poliester gie wart. co kto lubi , fanatyczki od zary , pojedzcie za granicę, to was wyśmieją z tą waszą zarą

sieciowka zawsze bedzie sieciowka. ale tez jak ktos chce robic zakupy w butikach to rozniących się tam miedzy soba ciuchów też nie znajdzie ;) a w lumpeksach znajduja sie ciuchy tychze sieciowek :D wiec ostatecznie i tak nikt oryginalnie nie bedzie chodzil ubrany :P

robiłam ostatnio zakupy we wszystkich zara, cubus, tally wayjls.him,reserved,top secret,house,cropp najlepszy top secret i him najgorszy reserved (mierzyłam z 10 sztuk bo było tanio, kupiłam 2 koszulki ale wszystko bez kształtu... zara to chłam kupiłam sukienke za 90zł szmate zwykłą.

Gość gość
Jakos cwoku ja mieszkam zagranica i nikt sie z zary nie wysmiewa, zreszta nawet zadna fanatyczka zary nie jestem bo w 90% kupuje w ted baker.