Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj duzy kompleks

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Mam duze ladne piersi no ale... Moje sutki sa nierowne :( moze nie chodzi o same sutki tylko o ta otoczke. Jedna jest wieksza od drugiej. Przez to wstydze sie rozebrac przed chlopakie. Nirmalnie paralizuje mnie ten strach co on sobie pomysli :( czy mam powod do obaw,czy to jednak nic takiego i nie powinnam sie tak przejmowac?

Gość gojjjjjj
Na pewno nawet na to nie zwroci uwagi wierz mi!

Gość gość
No nie wiem :( ja zawsze zakrywam sie jak moge gdy jestem naga. Nie umiem cieszyc sie juz seksem bo zawsze mam ta mysl w glowie ze on moze na nie patrzy i porownuje ze sa nierowne :( to straszne

Gość gojjjjjj
No tak bo to twoj kompleks i o nim myslisz. On na pewno mysli o czym innym. A poza tym sama pomysl kto z nas jest idealny i ma wszytko rowne piekne? Jesli chce sie z Toba kochać to na pewno jesteś dla niego piękna a wygląd Twoich sutkow nie ma znaczenia. A jezeli faktycznie tak sie tym stresujesz to moze kochajcie sie przy przygaszonym swietle?

Hehe to nic takiego, nawet nie zauważy. Patrzy na duże cycki. Gdybyś miała małe, to byłby problem.

Gość gość
... co za glupoty nawet pewnie facet tego nie zauwazy.

Gość gość
ale problem, wpólczuję ci bardzo, masz szczęście, że facet jeszcze nie uciekł :(