Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacy sa hiszpanie?

Polecane posty

Gość gość

Witam, Tydzień temu byłam w Hiszpani na wakacjach z chłopakiem. W hotelu pracował Hiszpan, który bardzo mi się spodobał i jak zauważylam ja mu też. Nie odwracał ode mnie wzroku, mówił mi jaka jestem ładna i wogóle. Po paru dniach wpatrywania się w siebię pocałował mnie... Teraz mamy kontakt przez internet i mówi mi, że się we mnie zakochał, co chwile piszę mi TE QUIERO.. Mówi mi także, że jestem jego typem dziewczyny i bardzo chciałby ze mną być. Co chwilę pisze mi, żebym przjechała do Hiszpanii na wakacje do niego on za samolot zapłaci. Mówi żebym rzuciła chłopaka i była z nim do końca życia, powtarza mi że chciałby abym była matką jego dzieci w przyszłości. On jest taki słodki ale nie znam go dobrze .. tylko 2 tygodnie. Co wy o tym myślicie? Moge mu tak we wszystko wierzyć? Myślicie ze jakby chciał się tylko zabawić to pisałby ze mną cały czas??? dzieli nas 1200 km i ma zamiar przyjechać jak skończy sie jakiś tam sezon w hotelu. Co wy o tym wszystkim sądzicie? Macie jakies doświadczenie z hiszpanami? Wypowiedzcie sie prosze bo juz nie wiem co mam myśleć.... ] Z góry dziękuje ! ;) Pozdrawiam.

Gość gość
Co wy o tym myślicie? Moge mu tak we wszystko wierzyć? xxx nie...ogolnie nie warto wierzyc facetom z południa europy, arabom to ten sam charakter...Polki właśnie nabierają sie na te brednie a potem płacz, oni ci powiedzą wszystko by cie przelecieć , taka prawda niestety... mieszkałam troche we Włoszech i bylam zszokowana zachowaniem facetów i kobiet, znalam Włoszke ktora chodzila co niedziela do kosciola i mnie namawiala takze by posłuchac papieża, a w ciagu tygodnia zdradzala męża z innym, ona nie widziala w tym nic zlego, mowila ze jej mąz tez chyba kogos ma i sie smiala :/ Tam to norma

Gość gość
Dziekuję za wpowiedz, Już nie wiem co mam myśleć on jest strasznie przekonujący, chyba nie pisałby ze mną cały czas w wolnym czasie , zeby tylko mnie przeleciec za pare lat jak znowu bede w hiszpani...

Gość gość
Mówi żebym rzuciła chłopaka i była z nim do końca życia, powtarza mi że chciałby abym była matką jego dzieci w przyszłości. xxx poza tym pomysl, jaki normalny facet mówi takie teksty ? :O po 2 tygodniach znajomosci ? Mysle, ze wyczul ze jestes obca, naiwna i chce cie zaliczyc :( Masz chłopaka i myslisz o innym ? to po co z tym chlopakiem jestes ?:O Zastanów sie czego chcesz :) i nie daj sie nabierac na takie podrywy, czuje ze jestes bardzo młoda :)