Gość hjsjcfhnxvkn Napisano Lipiec 30, 2015 W najgrubszym miejscu ud mam 54/5 cm dużo? A i mam 170 cm wzrostu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2015 Trudno stwierdzić po samym wymiarze, bo trzeba by zobaczyć, jak to wygląda, ale nie, zazwyczaj tyle cm przy Twoim wzroście to nie jest dużo. Normalne, szczupłe udo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HIM 0 Napisano Lipiec 30, 2015 ja mam w najgrubszym 52 i mówią że dużo, prawictwo mówi ze idealne to 48 cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2015 wrzuc zdjecie nog. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2015 HIM - kto "mówią"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HIM 0 Napisano Lipiec 30, 2015 nołlajfy na kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2015 Ja mam 166 cm i w najgrubszym miejsu mam 55 cm i mam spoko uda, no moglyby byc nieco mniejsze, ale - mimo że biegam - nie chudną (schudł za to brzuch) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2015 Też mam podobne wymiary! chce schudnąć z ud. Dopiero zaczynam. Zapraszam! http://fitfitness.simplesite.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach