Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Honorata 266

Ktoś pogada? O czymkolwiek.

Polecane posty

Gość Honorata 266

Cześć. Jestem kobietą, mam 26 lat. Co u Ciebie? Leżę w łóżku i nie bardzo chce mi się spać. Czytać też nie. Mieszkam sama. Z psem i kotem. Pozdrawiam :)

Gość gość
Nie wiesz kto to Olinka? bo wydaje mi się ,że ją znam

Gość gość
Nie wiem. Jeśli chodzi o to, że mam być nią ja, to nie.

Gość gość
O bosze kociara:o

Gość Honorata 266
Nie kociara, tylko podiadam kota oraz psa. Maszym obywatelskim obowiązkiem jest pomóc zwierzakowi w potrzebie. Naprawiamy to, co robią debile. Rozmnażają istoty i porzucają. Kot jest bardzo fajnym zwierzęciem, jak pies.

Gość gość
Honorata 266, lubisz seks?:)

Gość Honorata 266
Lubię seks doc.ipkowy bez gumki.

Gość Honorata 266
Tak, lubię. Jestem w wieku, kiedy potrzeby u kobiety wzrastają niebotycznie. Mogę kochać się kilka razy dziennie. Co więcej, odczuwam dużą przyjemność podczas pierwszego ruchu członka, objazdowe ciepło się po mnie rozchodzi. Wcześniej tak nie było. Fakt, mój obecny kochanek ma pokaźnego penisa, ale podnieca mnie ogromnie. A Ty?

Gość gość
Honorata, masz faceta a mieszkasz sama. dziwne to

Gość gość
A co to za pies i kot? Schroniskowe? Ja tez mam psa, jest moim kochanym cudenkiem. Mam go już rok, ale wcale mi się nie znudził a intryguje mnie coraz bardziej. Ile lat maja Twoje zwierzaki?

Gość Honorata 266
Schroniskowe. 8 i 4 lata. Kot wchodzący, ogólnie wychowany w ogrodzie. Mieszkam sama, obecnego mężczyznę mam kilka miesięcy, nie spieszymy się ze wspólnym domem, tworzymy piękną parę i jesteśmy szczęśliwi.

Gość Honorata 266
Wychodzący*

Gość gość
Honorata, czy już mieliście stosunek seksualny bez prezerwatywy na jego siusiaku?

Gość gość
Kochane poczciwe zwierzaki :) a pozwalasz im spać w łóżku? Mój piesio woli spac w poslaniu niz ze mna i jest mi przykro :(

Gość Honorata 266
Nie. Z poprzednim chłopakiem uprawiałam seks bez prezerwatyw, stosowałam antykoncepcję hormonalną. Jeśli chodzi o moje odczucia, nie ma różnicy, jeśli chodzi o ten aspekt. Rolę gra raczej o rozmiar członka. To też ogranicza, bo mam ciasną i płytką pochwę, nie można mocno penetrować np. na pieska. Chociaż to też plus, czasami ból i dominacja nade mną, wynikająca z pozycji partnera, bardzo mnie podnieca. Facetom ponoć jest dużo lepiej bez gumki, nie dziwota :)

Gość Honorata 266
Pies jest duży, dość śmierdzielowat, kudłaty, z rodzaju adehadowców, więc nie wyleży. Bałabym się, że zrobi mi krzywdę, np. zrani oko. Chociaż zdarza mi się go przyłapać na kanapie, jak wracam :) Jak miałam kiedyś kundelka, zawsze spał w nogach. Kot śpi ze mną, jeśli właśnie się nie szlaja na dworze. Bardzo się tuli. Jakiego masz kota? Mój jest z tych fit, szczupły, oszczędza jedzenie. Za to moja koleżanka ma kota tłuściocha :)

Gość Honorata 266
Psa*

Gość gość
Ja nie mam kota, tylko psa, który czasem śpi ze mną, ale tez niestety tylko w nogach, zazdroszczę ludziom których psy śpia z nimi pod jedna kołdra.

Gość normalny1
A o czym chcesz pogadać? Odp na e-mail samsungtv1@vp.pl