Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zemasta na kochance męża

Polecane posty

Gość gość

Czy wysyłać kochance mojego prawie byłego męża zrzuty ekranu w których uprawia on seks przez internet, wkrecilam go przez SMS, ale wiem że robił to częściej i nie z jedną. Chciałabym żeby cierpiała tak ja przez nią i mojego szanowanego męża.

Gość gość
Bezsensu. Olej ich oboje, to najlepsza zemsta gdy zobaczą że masz ich w doopie

Gość gość
to nie bedzie zemsta wyswiadczysz jej tylko przysluge ,niech ona tez sie dowie z kim ma do czynienia ,bo to niezly klamca,i oszust,wyludza sex pod plaszczykiem nieszczesliwego malzonka.

Gość gość
Mąż jest teraz taki kochany że właśnie chce mojego szczęścia bo on mi nie był w stanie tego dać i cieszy go że daje sobie radę, a mnie szlag trafia jak to słyszę . Mam wrażenie że w ten sposób zmniejsza swoje poczucie winy, wrrr ale mnie on wkurza. Chciałabym żeby obydwoje choć trochę cierpieli, w zamian za to co mi zrobili

Gość gość
Najpierw udowodnij że w ogole miał kochankę a nie wrabiaj niewinnej dziewczyny..w swoje gierki debilko.!tylko dlatego że lecisz na jej chłopa.

Gość gość
A czy dowodem jest jej ciąża i świadkowie?? I nie obrażaj innych!!!

Gość gość
Moze ona nie wie ze on zonaty, oni czesto mowia ze sa w separacji z zona, ale nie maja jeszcze mieszkania.

Gość gość
Bardzo dobrze wiedziała, była nawet w kościele na naszym ślubie. Z reszta małżeństwo jest już skończone, nie chciałabym dłużej żyć z tym kłamcą,jeszcze tylko sprawa w sądzie :-\ ale ta chęć zemsty...:-(

Gość gość
To jak go nie chcesz to załatwiaj to inaczej a nie wrabiaj Iwono Bogu ducha winnej kobietę...ktora o niczym pojęcia nie ma.

Gość gość
Bożena jest w ciąży z Rafałem?, kurde nie wiedziałem.

Gość gość
wez cos na uspokojenie, po pierwsze uczucia sa ulotne po drugie mezczyzni to zlo konieczne a nie towar zakupiony w kosciele,a po trzecie on sie do niczego nie nadaje ,i ta kochanka tez kiedys to przezyje to co ty wiec zemsta nie jest konieczna. Szkoda twojego zdrowia ,bo to d**ek szukajacy uciech a nie mezczyzna.

Gość gość
Zemsta za co ? Mscic sie na k****ach k*****arza, bedziesz miala duzo pracy

Gość gość
Iwona jest w ciąży z Mirkiem?.czy Agnieszka jest w ciąży z nowym fagasem..a Może Marzena sie pusciła.Nie nie raczej to Kacha jest w ciąży z Rafałem.