Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Liczi21

samotnosc w zwiazku

Polecane posty

Jestem z moim facetem od 4 lat , mamy po 25 lat oboje pracuje,my, mieszkamy razem, pierwsze 1,5 roku naszego związku było bajka byłam zapatrzona w niego jak w obraz później niestety bylo juz tylko gorzej . Teraz mimo tego ze on nadal przy mnie jest, czuje sie samotna, zaniedbana , czuje ze nic juz mnie nie czeka, nie dostaje nawet zadnego glupiego kwiatka na urodziny, ani prezentu na swieta , zadnego milego gestu nawet najmniejszego by czuc sie jeszcze wazna, ciagle widze ten sam obraz przed oczami lezacego przed komputerem ogra , wybaczcie ale nie nawidze tego widoku,. Byly rozmowy na ten temat kłótnie płacz , nic on tego nie rozumie , nie rozumie tegoo ze to sie wypala, czuje sie strasznie samotna, nie ciesze sie juz zyciem jak kiedys, probowalam go zostawic odejść, ale ja go kocham, niestety czy to cos zmienia, zaczynam sie zastanawiac jakby too bylo miec kogos kto by choc troche o mnie zadbal, zabral mnie gdzies, czy tak po ludzku zapytal co u mnie, porozmawial. Przerasta mnie juz to pomozcie .

Gość gość
masz nieudany seks doc.ipkowy?