Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfabetagamma6

Moj facet nie lubi mojego przyjaciela geja

Polecane posty

Gość alfabetagamma6

Od dzieciństwa przyjaźnię się ze świetnym facetem. Znam go prawie całe życie, a kilka lat temu powiedział mi, że jest gejem. Od tamtej pory nasze relacje uległy znacznej poprawie, jest bardzo otwartym, pozytywnym człowiekiem, na którego zawsze mogłam i będę mogła liczyć. Problemem jest tutaj mój chłopak, z którym pol roku temu zamieszkałam. Wczesniej raczej rzadko mial okazję spotykac sie z moim przyjacielem, ale teraz gdy juz mieszkamy razem to po prostu zapraszalam go do siebie jak kazda inna kolezankę czy kolegę. Aż naglę moj facet zaczal mi robic z tego powodu wyrzuty i nie, nie chodzilo tu o zazdrosc. Przeszkadza mu jego orientacja, mowi, że tylko facet może to zrozumieć, że on nie chce z nim siedzieć, a jeśli już musi to się nie odzywa. Nie jest to pierwszy facet, u ktorego to widzę. Chlopak mojej kolezanki, gdy przyszlam do niej z moim kumplem, zamknął się w drugim pokoju...To prostackie i chamskie zachowanie. Co kogo obchodzi z kim on sypia? Dla mnie najważniejsze jakim jest czlowiekiem, a moj chlopak zachowuje się, jakby ten byl trędowaty, miał go zaraz zgwałcić czy zhańbić się przed kolegami, że z nim gadał. I co mam teraz zrobić? Probowalam z nim rozmawiac, nawet doszlo do awantury z tego powodu. Czy mam juz nigdy nie zapraszac kolegi do domu i robic z siebie głupią? Czy narażać go na wzrok i miny mojego chlopaka, gdzie naprawdę może go to zranić, bo nikt nie chce sie czuć w gościach jak intruz. A przecież nie zerwę z nim kontaktu tylko dlatego, że moj facet ma takie podejście. Mam mu powiedzieć? Porozmawiac z nim o poglądach mojego faceta, czy lepiej nic nie mówić? Nie chcę go obrazić ani tym bardziej stracić przyjaciela...

Gość gość
dafaq :/