Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co można zrobić aby mieć białe zęby

Polecane posty

Gość gość

co można zrobić aby mieć białe zęby czy to bedzie dobre www.wybielaczzebow.pl

Gość igość
białe żeby =/= zdrowe zęby. Dodatkowo zbytnio wybielone źle wychodzą na zdjęciach. Albo prześwietlają się, albo wyglądają jak sztuczna szczęka.

Gość gość
U nas w mieście jest drogeria niemiecka i kupiłam pastę do zębów blenda med taka jaka była kiedyś biało -czerwone opakowanie i myję i widzę różnicę że są białe :)

Gość gość
zafundowac sobie proteze

Kupić odpowiednią, dobrą pastę, ja stosuję Blanx albo Iney unikać pokarmów, które przebarwiają zęby i przede wszystkim najważniejsze, dbać i często odwiedzać dentystę, aby były zdrowe;)

Gość Adrianna95
Dla mnie najlepszym i sprawdzonym sposobem na wybielanie zębów jest kilkudniowa kuracja nakładkami z żelem system plus 5 dni od Białej Perły. To bardzo prosty i tani sposób no i co najważniejsze bezpieczny, bo nie niszczy szkliwa, dzięki czemu efekt utrzymuje się na długo. Ja miałam spore przebarwienia po kawie, a już po 3 dni się rozjaśniły, a po 7 zniknęły. W sumie rozjaśniłam zęby o kilka odcieni i jestem zadowolona.

Gość gość
Stosowałam Metodę Martuni i mam teraz ładne, białe zęby, znajomi pytają co zrobiłam, że mam takie białe zęby. Polecam poczytać o tej metodzie na google :)

Gość gość
Moim zdaniem najlepiej wychodzi wybielanie w gabinecie. :) Efekt jest trwały i po pierwszym zabiegu widać już znaczącą różnicę. Ja wybielałam lampą w http://dentarama.pl/ i jestem bardzo zadowolona.

Moja koleżanka wybiela zęby w jakimś gabinecie w Warszawie, perli chyba. Co jakiś czas powtarza zbieg ale biorąc pod uwagę fakt, że stosowany jest jakiś nadtlenek w mega niskim stężeniu nie narusza w ogóle szkliwa. Zęby ma zdrowe i białe więc jak widać pojawiła się taka możliwość.