Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszą mnie ludzie, dla których ZDJĘCIE zaczyna się na skadrowaniu, a kończy na

Polecane posty

Gość gość

pstryknięciu. I wrzucają potem te swoje niewyretuszowane foty do internetu, aż żal patrzeć na takie "dzieło" niemoty

A mnie śmieszą DEBILE, którzy dobrego kadru ustawić nie potrafią :P :P :P.

Gość gość
O tych to w ogóle nie wspominałam, bo moim zdaniem takim osobom powinno się odbierać aparaty i zwracać dopiero po ukończeniu płatnego kursu fotografii

Gość gość
masz rację. niech ludzie w końcu zrozumieją, że brzydkim zdjęciem można zrobić komuś psychiczną krzywdę, tak samo jak złym słowem

Gość gość
A mnie śmieszą ludzie co robią zdjęcia w auto nie potrafiac dobrze aparatu ustawić i później pół dnia na kompie muszą retusze robić

Gość gość
A mnie śmieszy to, ze fotografia to teraz nagle wielce "pasja" co drugiej osoby.

Gość gość
hah zgadzam się z ostatnim gościem

Gość gość
Portal fotograficzny Foto Galilea zaprasza do siebie miłośników fotografii cyfrowej, analogowej, otworkowej.. zarówno profesjonalnej jak i amatorskiej http://fotogalilea.com . Poszukujemy pasjonatów fotografii, w każdej jej dziedzinie. Zachęcamy do podzielenia się z nami fotografią - swoimi emocjami i własnym widzeniem świata.