Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostałam dziś w kauflandzie 5 zł czekałamm w kolejce 15 min ...

Polecane posty

Gość gość

stojąc w kolejce ze stoiskiem serów itp. w kauflandzie na monitorze reklam wyświetliła się reklama że kaufland gwarantuje sprawną obsługe przy stoiskach jeśli stoi się 5 min a nie wszystkie stoiska są czynne to otrzymuje rabat 5 zł no i niestety na swoją kolejke czekałam 15 min ( liczyłam stoperem) była strasznie duża koljka a 1 stoisko czynne !!! zapytałam panią ale pani wielce oburzona powiedziała że nic na ten temat nie wie więc zapłaciłam za zakupy i doszłam do informacji i pani dała mi karte podarunkową 5 zł na kolejne zakupy !!!!

Gość gość
żenada, wstydziłabym się upominać się o 5 zł bo za długo stałam w kolejce, ale domyślam się,że gdybyś po te darmowe 5 zł ,stała w piętnastominutowej kolejce ,to by ci nie przeszkadzało? Ale żenua

Gość gość
ja bym kupila pierwierzatywy

Gość gość
jak można gardzić 5zł chyba tylko bogacz tak potrafi

Gość gość
ja już nie raz z tego w kauflandzie korzystałam, mąż to się nawet cieszy jak długie kolejki są, czasami próbują się wykpić czekoladami z krótkim terminem ważności, a raz mieli problem i nie wierzyli, że stałam ponad 5 min, to poszli monitoringi sprawdzać ale to też trwało mi się faktycznie nie spieszyło nigdzie ale nagadałam że tyle czasu straciłam i takie tam i dostałam dwa bony za 5 zł i czekoladę :)

Gość gość
nie , wiecie co nie chodzi o te 5 zł... ale o fakt że gwarantują sprawną obsługe a tu taka koljeka i jedno stoisko czynne to jest żenada obiecują bo myślą że właśnie nikt sie nie upomni o 5zł bo się nieopłaca a trzeba im pokazać że niestety ja bym nawet po złotówke stała właśnie żeby im pokazać że jak sie coś obiecuje to trzeba dotrzymać słowa , po prostu myśle że jutro nawet 2 min nie będzie trzeba czekać do kasy ...

Gość gość
też często kupuję w kauflandzie i czasami stoję w kolejce dłużej niz te 5 minut i kilkukrotnie dostałam kartę podrunkową o wartości 5 zł :)

Gość gość
Bardzo dobrze . Jak nie chca placic 5 zl niech nie obiecuja. Jak daja to czemu byc frajerem i nie wziac? Ja na 5 zl pracuje pol godziny

Gość gość
ale z was dziady!!!!!

Gość gość
U mnie dają bony o takiej wartości, ale kiedyś była gotówka.Sprawdziłem raz i bez problemów dostałem piątaka:classic_cool:

Gość prawictwo pospolite 193
wy sie 5 zł podniecacie , a umnie tak było ze kasjerka w leroy merlin pomyliła sie 50 zł na korzyśc mojej mamy .. Mama kupia towar za 100 zł a zapłaciła 50 zł

a co do gardzenia 5 zł .. To są śmieszne pięniądze .. jakby leżały na ziemi to moze by podniósł , ale na pewno nie stałbym w kolejce 20 minut zeby dostać 5 zł

Gość gość
prawictwo pospolite 193mama oczywiście widziała błąd kasjerki, ale jak rasowy wieśniak, wola przemilczeć i się oddalić, bogatsza o 50zł?

mama oczywiście widziała błąd kasjerki, ale jak rasowy wieśniak, wola przemilczeć i się oddalić, bogatsza o 50zł? nie widziała blędu kasjerki . Dopiero przekonała sie jak wróciła do domu ze jest cos nie tak ...

na paragonie sprawdziła ..

pamiętam taką sytuację jak byłem z kumplem w kauflandzie po dwa piwa i właśnie chodzą do sklepu przeczytaliśmy to ogłoszenie o tych 5 zł. No i sprowadziliśmy plan w życie i dostaliśmy te 5 złotych za to że długo staliśmy w kolejce. Piwo wtedy wyszło nas mega tanio.

czyli wniosek taki ,ze 5 zł to g*******e pieniądze

Gość gość
wniosek jest taki, że to miły gest ze strony marketujedynym w którym, pomijając święta, nie ma kolejek;)

Gość uyjytuyt
a co to jest 5 zł ? to są grosze .. SZkoda nawet wychodzić z domu dla takiego żebractwa

Gość gość
dokładnie, upominanie się o te 5 zł to zwykłe żebractwo

Gość gość
ktoś tu pisał że 5 żł to pół godziny pracy, ja niestety obecnie pracuję 5zł/h i co też pogardzić? nie mogę szukam innej pracy, ale puki co cieszę się że mam chociaż tą. Bardzo zazdroszczę ludziom, którzy rzeczywiście mają tyle kasy żeby nie schylić się po 5 zł na ulicy, bo ja się schylam zawsze nawet po grosza.

Gość gość
a do czego jeszcze się schylasz? :)

Gość gość
Żenada.Widzac jak kasjerka tyra czy kobieta na mięsie iść po bon 5 zł gdzie nie jej wina jest to że nie ma więcej koleżanek na zmianie iść po bon 5 zł trzeba mieć tupet.Wstyd by mi było.