Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie o tym że gwiazdy przyznały się że pomagają im demony! Przeczytajcie to

Polecane posty

Gość gość

Większość gwiazd zagranicznych to sataniści, ktorzy otwarcie mówia, że jak piszą piosenki pomagaja im demony. Beyonce mówi, że mieszka w niej Sasha Fierce, Katy Perry przyznała w jednym z wywiadów że sprzedała duszę diabłu, wokalista Imagine Dragons wspomina że demon dyktuje mu piosenki, Ke$a piła swoja własna krew i mocz, sma przyznała sie ze miała sex z bytem duchowym, Nicki Minaj mówi że mieszka w niej duch (zapomniałem imienia ale chyba na 'P"). Świat jest strasznie skażony znakami okultystycznymi i cięzko sie od nich opędzić. Z bogiem wszyscy i na poważnie piszę- uważajcie!

Gość gość
I co, ja tyle razy spisywałam cyrografy wg różnych zasad i co? Gówno. Nie ma żadnych bogów, szatanów. Wszystko to bajki.

Gość gość
a polska Doda to co ? typowy babochłop wypromowany przez telewizje . Dżaga to piosenka dla 45 latki a nie nastolatki ! ona teraz wygląda i zachowuje się młodziej niż 15 lat temu

Gość gość
ja tez nie słucham takiej muzyki i nie obchodzą mnie te rewelacje. Mówią tak, bo cos się musi dziać wokół ich osoby

Gość gość
Oni są pionkami iluminatów. Organizacji, która tak naprawdę rządzi całym światem.