Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jestem egoistką?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mój mąż wyjechał za ganice ja zostałam w polsce, niedlgo chcialabym do niego dojechać wraz z dziecmi. Dziś dodalismy się do grupy poszukiwan pracy na facebooku.. i dodalam ogloszenie ze maz szuka pracy jakie ma doswiadczenie itp... a wiecie ze mojego meza brata dziewczyna napisala w komentarzu wiadomosc ze od kiedy to zona szuka pracy dla meza.. napisalam przeciez ze maz szuka pracy jego nr tel..potem napisalam o co jej chodzi i odpisala ze ja jestem egosistka i ze nie powinnam czegos takiego robic!! Czy to jest w moim przypadku objaw egoizmu czy zamartwienie sie o naszą przyszłość?! :( Niby się nie przejełam ale nie rozumiem czy jest cos w tym złego ze dodalam ogloszenie..

Gość gość
Dziewczyna jest wścibska i wredna. Guzik ją obchodzi co robisz Ty i Twój mąż. Nic dziwnego że chcesz mu pomóc. To Wasze życie i nic jej do tego. Nie znoszę takich ludzi , którzy włażą z butami w życie drugich

Gość gość
Też tak myślę, każdy chce dla swoich bliskich jak najlepiej, nie ważne siostra brat mąż..bliska osoba