Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujacaszczescia

Chłopak sam się znajdzie?

Polecane posty

Gość poszukujacaszczescia

Czy jest możliwość żeby chłopak sam się znalazł, zwrócił na mnie uwagę?

Gość sosssssss
jesli nie czujesz sie az tak atrakcyjna to male prawdobodobienstwo... lepiej pomoc losowi

Gość poszukujacszczescia
sosssssss nie umiem sama znaleźć, nigdy się nie przełamie, a znam osoby które są brzydsze ode mnie a to chłopaki znalazł je a nie one ich.

to na portalu sie zapisz... chodz na imprezy sprobuj co a bedzie to ciekawe doswiadczenie

Gość poszukujacszczescia
to już chyba wolę być sama, nie będę latać za facetami jak desperatka, z takich znajomości nic na dłużej nie wychodzi, zazwyczaj to tylko z takich poznanych przez przypadek.

przeciez nie musisz kazdego napotkanego faceta stawiac w roli swojego faceta... po prostu cieszyc sie zyciem korzystac z urokow bycia singlem a jakis facet sam bedzie chcial byc przy twoim boku

Gość poszukujacszczescia
raczej nic z tego nie wyjdzie, nie nadaje się do takich rzeczy.

Gość poszukujacszczescia
a co mam robić? latać po klubach, imprezach? W takich miejscach nie znajdę chłopaka do poważnego związku. Poza tym jestem zbyt mało pewna siebie i mam dość zaniżoną samoocenę więc sama z siebie nikogo nie poznam, ja to wiem. Żeby tak szukać chłopaka, tak żyć to trzeba być pewną siebie, nie mieć kompleksów żeby podrywać facetów, a ja się do tego nie nadaję, nie umiem tak.

musisz zaczac od podstaw... jak siebie oceniasz jak sie ubierasz gdzie pracujesz? kazdego mozna dopracowac odpicowac a faceta sie znajdzie

Gość przerost tresci nad forma
to już chyba wolę być sama, nie będę latać za facetami jak desperatka,>>>A facet ma latac za toba jak desperat :D znasz bajki o ksiezniczkach co czekaly w wiezy ? na pewno, wiec siedz i tez czekaj a rycerz przybedzie :D

Gość poszukujacszczescia
przerost tresci nad forma to dziwne że mam koleżanki które początkowo nie chciały związków, twierdziły że facet im do niczego nie jest potrzebny, że bez miłości da się żyć itp a jak poznały przypadkiem faceta też na początku nic do niego nie czuły, trochę zlewały znajomość, ale facet się starał i z czasem i one zaczęły i teraz są w związkach kilkuletnich :) Nie szukały a znalazły.

Gość przerost tresci nad forma
one tak mowia to nie znacyz ze tak bylo. poza tym one ni siedzialy w wiezy a ty tak.

Gość poszukujacszczescia
przyjaźnie się z nimi więc wiem jak było i jaki miały stosunek do związków i do chłopaków. :) no to jeszcze sobie posiedzę i poczekam. bo na ulicy nikogo nie poznam więc wyjście z mojej wieży jest bez sensu :)

Gość gość
Mnie zawsze dziewczyny same znajdowały, więc Ciebie tym bardziej znajdzie chłopak ;) druga sprawa że musisz czymś zainteresować płeć przeciwną, jeśli nie wyglądem to osobowością. Mną zawsze interesowały się dziewczyny, akurat wtedy, kiedy nie w głowie mi były związki, tylko zajmowałem się tym co lubię.