Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

usunac ciaze ? jestem w trzeciej ciazy

Polecane posty

Gość gość
Oczywiście, ze sobie dasz radę. A mężowi zamiast strzelać fochy, ze jest macho i chce byś tyko w domu siedziala, przy okazji uświadom ze jest to tez praca. I nie musisz wcale do tego robic awantury. Ludzie, rozmawiajcie ze sobą! Sms to nie rozmowa!

Gość gość
Tak prawde piszac to chyba tak naprawde chcialabym przeczytac naprawde zeby nie usuwam zeby zostawic jednak placze juz drugi dzien bo nikt Mi tego nie powiedzial nikomu tez tego nie powiedzialam dlatego szukam odpowiedziec na forum

Gość gość
Uzależniasz tak wazna decyzję od tego co powiedzą obcy ludzie??? Kobieto, siebie samej posłuchaj! Wysylasz smsa do męża z treścią zupełnie niezgodną z tym co czujesz i jeszcze dziwisz sie, ze on sie nie domyślił co faktycznie jest w twojej głowie???

Gość gość
Nie usuwaj.Będziesz bardzo żałować a sama myśl,ze odrzuciłas swoje dziecko zagnębi Cię.

Gość gość
Nie uzalezniam Ale nie mam kontaktu z niom chcialabym tez poczucie otuchy nie tylko jak Mi ktos mowi nie dasz sobie rady moja matka jest Alkoholika zadzwonilam Do niej zeby siw zapytac co mam zrobic powiedziala ze nie dam sobie rady z 3 dzieci do siostra nawet nie dzwonie potrzebuje wsparcia a nie krytyki tak Mi sie w daje ze ja chce te dziecko tylko po trzeba Mi pomoc zrozumiec ze ja je naprawde chce a nie tylko krytykowac

Nawet się nie zastanawiaj. Aborcja to coś koszmarnego. Po latach nie mogłabyś sobie tego wybaczyć.

Gość gość
U nas dzieci nas bardziej lacza.Maz zawsze jest przy badaniu moim widzi jak bada mnie ginekolog i wsperal przy porodach.Te przezycia nas bardziej zblizaja do siebie.Maz bardzo duzo mi pomaga w domu i troszczy sie o nas.Nawet gdy nie mam nastroju stara sie mi go poprawic.Dzieki tym obecnosciom meza przy kazdym badaniu i porodach jest bardziej troskliwy o nas.Nigdy bysmy nawet nie pomysleli o usuwaniu dziecka bo my razem sie na wzajem wspieramy w doli i niedoli.

Gość gość
Jak ja sobie poradze z 3 dzieci ? Boze naprawde potrzebuje troche wsparcia ja tez nie chce usnac

Gość gość
Twoj maz ci pomaga moj maz mi nie pomoze pracuje Do 18 stej a jak wraca z pracy to jdzie spac zmeczony

Gość gość
idz na wielodzietni org tam maja po 13 dzieci i w polsce mieszkaja a w niemczech socjal masz nadzieci masz tak robio turki dzieciaki robia i na socjalu siedza

Gość gość
nieee!!! usuniesz i będziesz płakać mówię ci..bo to czyste zabójstwo

Gość gość
cześć czytam tu ładne teksty jak usunac dziecko pozwulcie, że przetocze wam historie jednego czlowieka który mial kobiete i ona zaszła w ciaże poniewaz wcześniej jej mówił że niechciałby dziecka a ona sie o tym nasłuchała i jak on wyjechał usuneła dziecko i wyobraździe sobie że dopadły go wtedy nasiona karmiczne, które wprowadzaja w czlowieka poważna depresje ponieważ zabraliście komuś życie, ten czlowiek wiele lat sie potem zmagał z problemami jakie go w zyciu spodkały i lata to pokutował, nastepna historia była kobieta która usunęła i puźniej lata sie leczyła bo wróciła doniej konsekwencja jej czynu wydała wiele pieniędzy by jej zmysły powróciły do normy. kobiety wy nawet nie wiecie na co sie piszecie pozbawiajac dziecko zycia ja wam juz współczuje jeśli którakolwiek podejmie taką decyzje. ja rozumiem jak potem wyglądaja konsekwencje tego czynu czy wy nie wiecie, że zabijajac kokoś życie zabijecie własne dziewczyny chyba wiece że istnieje tez inny swiat którego nie widzicie a zabijając kogos wylądujecie w najnizszym obszaze świadomości naprzykład dla przykładu obejrzyjcie nasz dom na you tube caly film lektor.

Gość gość
gość dziś To jednak prawda, że coraz więcej kretynów. Tylko debil jest w stanie usadzić tyle błędów w jednej wypowiedzi. Wybralaś dziecko z wpadki w wieku 13 lat i teraz widać efekty. Zamiast poświęcić czas nauce to przepieprzylaś wszystko na bachora i teraz z braku wykształcenia zostało ci tylko łazić po internecie i pisać zaboboństwa, jednocześnie ostro kalecząć ojczysty język jak jakiś skończony tłuk pancerny.

Gość gość
Usuń tego bachora tabletką możesz zamówić na takiej stronie ale trochę kosztuje

Gość gość
proponuje zabić dwójkę dzieci a te co niech się urodzi i znowu będziesz sie cieszyć karma jest tylko dla zwierząt