Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite 193

Gdzie znależc dziewczynę z takim tyłkiem?

Polecane posty

Gość krzychuu
nareszcie ktoś myśli podobnie jak ja,w dodatku facet. a już się przeraziłam że każdemu facetowi podobaja się takie buły bo to nie facet. To kobieta podszywająca się pod faceta, która pisze- mysłałem .. Faceci wolą bułki

Gość gość
wolą buły , bo buły są ładnie zapakowane jak prezent - nic nie zwisa A cała tajemnica kryje się w środku gdy rozszerzysz te wargi większe palcami Motylki mają wszystko na wierzchu i to jest nieładne

Gość gość z motylkiem
no wszyscy wiedzą, że mężczyźni wolą bułeczki, niż dwa farfocle wystające między nogami

Gość gość z motylkiem
no wszyscy wiedzą, że mężczyźni wolą bułeczki, niż dwa farfocle wystające między nogami

Gość gość
bo pontony są jak prezent , który się przyjemnie rozpakowuje rozchylając je palcami dowiadujesz sie co jest w środku.. Poznajesz całą zawartośc A motyle mają niestety wszystko na wierzchu , zero niespodzianki .. W dodatku nieładnie te zwisy wyglądają

Gość gość z motylkiem
dlatego ja idę na plastykę :) i niedługo je sobie obetnę ;) :D

Gość gość
"bo to nie facet. To kobieta podszywająca się pod faceta, która pisze- mysłałem .. Faceci wolą bułki" mów za siebie praviko koniobijco :D wolę drobne, słodkie cip/ki, a nie takie wielkie wary 🖐️

Gość prawictwo pospolite 193
poezja dla oka i ducha :classic_cool:

Gość gość
oho, bułasto-pontoniaste poczuły się urażone... a gdzie ktoś mówi o farfoclu, kretynko? są różne "bułki", sęk w tym, że te wielkie mogą się nie podobać, w dodatku brzydko wyglądają jak kobieta założy obciskający strój , czasem nawet jak jaja- były takie foty na kafe i każdy pisał, że to brzydko wygląda

Gość gość
Bo z warg sromowych większych powstają właśnie jaja w okresie prenatalnym :D Dlatego te napompowane mogą faktycznie przypominać jajtza hahah

Gość gość
"wolą buły , bo buły są ładnie zapakowane jak prezent - nic nie zwisa" ja nie lubię takich całkiem łysych pip jak u przedszkolaczków, nie mam pedo skłonności, lubię delikatne motylki

Gość gość
w końcu dobrz się przyznać , ze ma się skłonności do starych 80 -letnich zasośniętych picz wieśniaczek jak Broda Osamy Ben ladena , , których nie stać na maszynkę do golenia .A kladki wychodzą z majtek

Gość gość
w końcu dobrze się przyznać , ze ma się skłonności do starych 80 -letnich zasośniętych picz wieśniaczek jak Broda Osamy Ben ladena , , których nie stać na maszynkę do golenia .A kłaki wychodzą z majtek i pryszcnic widziały ostatnio na święta bożego narodzenia :)

Gość gość
dokładnie,wyglądają jak jaja w obcisłych spodniach lub leginsach, bleee :-(