Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmasakrowałem prawika

PRAWIK MAM PYTANIE DO CIEBIE

Polecane posty

Gość zmasakrowałem prawika

w jakim celu co pół godziny oświadczasz nam swój stan konta? :D dowartościowywanko co? Wiesz to tak samo jak z wciskaniem książek/poradników o tym jak wygrywać w Lotto albo na bukmacherce, zazwyczaj reklamują to hasłami typu: "pracuje godzine dziennie i mam 5tys na miesiąc" "rzuciłem prace na etacie bo zarabiam znacznie więcej w Lotto, ty też możesz!" po czym wciskają takie poradniki za kilkadziesiąt złotych a prawda jest taka że i tak żadnego sposobu nie ma i to nie działa, a cwaniak który to rozprowadza i wciska kit ludziom cieszy się z tego że naciągnął paru frajerów na te poradniki za co skasował pewną kase i to jest jedyny jego dochód, a nie to że niby ma sposób na zarabianie. Bo gdyby faktycznie jeden z drugim z takich cwaniaków wymyślił takowy sposób to siedziałby cichutko jak mysz pod miotłą i trzepał tej kasy ile wlezie i NIKOMU by nie powiedział jak to robi bo by mu zaraz tą "furtkę" na zarabianie zamknęli poprzez zmianę prawa czy regulaminów. Zatem jeśli ktoś się chwali że niby zarabia pieniądze w lekki łatwy i przyjemny sposób jest zwykły oszustem i kłamcom. Z Tobą prawik jest tak samo, jesteś zerem, bezrobotnym bez kasy przy duszy a jeszcze się wielce chwalisz ile to ty nie zarabiasz. Gdyby serio tak było to byś spjertolił już z tego forum i faktycznie poświęciłbyś sie temu w 100% i miałbyś w d***e co kto powie, miałbyś w d***e kafe bo ważna byłaby ta kasa którą zarabiasz i dzięki której mógłbyś zmienić swój los. Dla Ciebie jednak ważne jest dowartościowywanie poprzez kłamstwa, bo chyba tylko debil albo osoba kompletnie Cie nie znając uwierzy w twoj***ajeczki. No i samo to że gdy zostaje przyciśnięty to od razu spjertalasz, gdybyś faktycznie był taki mocny i zarabiałbyś jak twierdzisz to podjąłbyś dyskusje, zamknąłbyś usta niedowiarkom i pewnie co niektórzy oddaliby ci szacunek, ale nie, bo ty kłamiesz i nie masz żadnych argumentów na poparcie swoich bajeczek, potrafisz tylko podjudzać i wkurzać nie świadomych niczego ludzi, głównie nowicjuszy bo stali bywalcy bardzo dobrze cie znają i wiedzą że jesteś zwykłym mitomanem. Dowartościowuj się tak dalej frajerze i czerp chorą satysfakcje z tego że ktoś ci zazdrości urojonych pieniądzy które niby zarabiasz w necie lekko łatwo i przyjemnie... 🖐️ Żal mi Ciebie wiesz? jakiś stary takiś głupi wziąłbyś sie wreszcie za normalną uczciwą prace, popracował pół roku rok, wyjepał byś od matki, wynajął kawalerke, zrobił prawko, kupił auto, zapoznał jakąś laske, wszystko jeszcze jest przed Tobą, ale nie, ty wolisz udawać że jesteś KIMŚ, wolisz być BOGIEM na kafe, a w realu jesteś ZEREM A teraz czekamy na screeny, foty kart bankomatowych w tym karta skrill, foty realnych pieniędzy, ale nie 40zł tylko tysiąca bo podobno tyle już zarobiłeś. Oczywiście wiadomo że się nie doczekamy... ;)

Gość gość
nie jestem pijak, znów masz schizy wszedzie jak nie pijak to piwosz :D twierdziłeś że masz karte skrill i na nią sobie wypłacasz więc skończ pjertolić bo sie tylko pogrążasz frajerze

Gość gość
i tak nadal nie odpowiedział w jakim celu spamuje nam informacjami o stanie konta itp po co to robisz? dowartościowujesz sie w ten sposób czy jak

Gość gość
prawik to debil, olewajcie trola

Gość gość
to debil jest

Gość gość
siema pijak/piwosz

Gość gość
pisze bo mu sie nudzi :o nie no weźcie już z tym głupkiem nie gadajcie bo nie wytrzymam

Gość gość
ty zdychaj g****ozjadzie

Gość gość
tym że tak jedzie co chwile na pijaka i wyzywa go od kalek też sie dowartościowuje ten mitoman przegrany ale przynajmniej można sie pośmiać z tego zjeeba hehe

Gość gość
prawik to j*****y mitoman

Gość gość
hehe