Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przestrzegam wszystkich.okazuje sie ze myslicie ze macie zdrowe zęby i to błąd!!

Polecane posty

Gość gość

przestrzegam wszystkich.okazuje sie ze myslicie ze macie zdrowe zęby i to błąd!!

Gość gość
bylam u dwóch stomatologów wczesniej i mowili mi ze zeby mam zdrowe niby itd.. az poszlam z ciekawosci do wypasionej kliniki w krakowie galeria usmiechu i rycze az teraz.. wyobrazcie sobie ze wczesniej mialam rtg zębów i dwaj stomatolodzy nie widzieli nic niepokojącego .. a w galerii super sprzęt i komputer pokazywal kazdy mój ząbek.. i okazalo sie ze mam az 15 zębów do leczenia.. a koszt jednej plomby to minimum 200 zł wyszly mi jakies ubytki pryszyjkowe na kilku zębach i inne rzeczy..na przyklad zle leczone zeby kanalowo wczesniej itd.. w sumie wyliczyli mi 7 tysięcy koszt. radze wam zebyscie tez poszli do takiej wypasionej kliniki bo wy moze tez macie niezdrowe zeby mimo ze dentysci wam mówia ze okey.. ja mam biale i ladne i naprawde nie widac tych ubytków przyszyjkowych itd..a na kompie wyszlo..smutas.gif az sie poryczalam...

Gość gość
NO DZIWNE.