Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ostrzeżenie dla wszystkich którym zależy na swoich zębach!!!

Polecane posty

Gość gość

ostrzeżenie dla wszystkich którym zależy na swoich zębach!!!

Gość gość
sprawdzajcie swoje zęby w najlepszych gabinetach bylam u dwóch stomatologów wczesniej i mowili mi ze zeby mam zdrowe niby itd.. az poszlam z ciekawosci do wypasionej kliniki w krakowie galeria usmiechu i rycze az teraz.. wyobrazcie sobie ze wczesniej mialam rtg zębów i dwaj stomatolodzy nie widzieli nic niepokojącego .. a w galerii super sprzęt i komputer pokazywal kazdy mój ząbek.. i okazalo sie ze mam az 15 zębów do leczenia.. a koszt jednej plomby to minimum 200 zł wyszly mi jakies ubytki pryszyjkowe na kilku zębach i inne rzeczy..na przyklad zle leczone zeby kanalowo wczesniej itd.. w sumie wyliczyli mi 7 tysięcy koszt. radze wam zebyscie tez poszli do takiej wypasionej kliniki bo wy moze tez macie niezdrowe zeby mimo ze dentysci wam mówia ze okey.. ja mam biale i ladne i naprawde nie widac tych ubytków przyszyjkowych itd..a na kompie wyszlo..smutas.gif az sie poryczalam...

Gość gość
Niezla reklama, ten temat juz byl wczoraj czy przedwczoraj Galeria usmiechu w KRAKOWIE OMIJAC Z DALEKA

Gość gość
to nie reklama.. pisalam wczoraj faktycznie ,ale nikt nie zaglądał. dzis zmienilam tytul wątku i jest odzew...:)

Gość gość
Raczej jest na odwrót, dentyści wmawiają pacjentom że mają ubytek do leczenia ktorego w rzeczywisci NIE MAJĄ !!! Najgorsze są własnie te ''kliniki'', tam nie ma indywidualnego podejścia do pacjenta, wszystko piekne, czyste, oswietlone ale tam liczy sie tylko twoja kasa, ludzki odpowiednik rzeźni :O Ja chodze do małego rodzinnego stomatologa, kobieta prowadzi go razem z męzem, gabinet w domu jednorodzinnym, długie zapisy, w ogole sie nie reklamują, nie mają nawet strony internetowej a ludzie wala do nich non stop, BO SĄ SWIETNI jako stomatolodzy 🖐️

Gość gość
do tego dodam ,że nie chodzcie do tej galeri w krakowie bo tam jest mega drogo.. ja poprostu mowie ze warto sprawdzic zeby w takich klinikach ..

Gość gość
to dobrze ze jest czysto.. przynajmniej nie złapoie czlowiek jakiejs bakterii typu wiruc c czy hiv.. lepiej wiecej zabulic za czystosc i najlepsze materialy co tanie to i drogie..tanie plomby sa z najgorszych materialow jakosciowo i niezdrowe

Gość gość
kryptoreklame trzeba umieć zrobić :D 0/10

Gość gość
jakby to byla reklama to nie pisalabym ,żebyscie tam nie szli bo drogo.. pisalam tylko ze przynajmniej dobrze zeby sprawdzaja i na kompie...wszystkie ubytki przyszyjkowe wychodzą..a tego nie bylo u mnie normalnie widać,, nie ma sensu tam leczyc zebów bo ceny z kosmosu ale warto isc do tego typu klinik ,żeby dobrze zeby sprawdzic..

Gość gość
Moze chodziłas do kiepskiego dentysty,pozatym sakad pewnosc kto ma racje... Moim zdaniem kiepska reklama.

Gość gość
Sprawdzenie jest darmowe?:-)

Gość gość
tak najłatwiej wmówić przyszyjkowe bo nie widać tego

Gość gość
raz poszłam do wypasionego to skończyło się w szpitalu

Gość gość
ale ona mi na kompie pokazywala kazdego zęba w zbliżeniu..i widac bylo ,że cos tam jest..chyba nie klamala..:(:( nie będe tam leczyć zębów na pewno. będe leczyc u innej dentystki ale wiem na czym stoje i warto bylo sprawdzić. nie polecam tej kliniki ,ale moze w waszym miescie są takie dobre i wypasone .to warto sprawdzic sobie zęby. tyle chcialam tylko napisac a wy zarzucacie mi ,że reklamuje..:(

Gość gość
czemu wylądowałas w szpitalu po wizycie w wypasionej klinice??nie rozumiem:(:(

Gość gość
a innym razem średnio wypasiony to cipka wymigala się i szczoteczke mi sprzedała i ze dziąsła mam leczyc a ząb to innym razem bo na pewno nie dziś,2 godz później zrobiłam ten ząb ulice dalej ,tam gdzie wielu dentystów tam beznadziejnie bo dobry to jest dobry i ma swój gabinet i sam leczy

Gość gość
Ile płaciłas za sprawdzenie?:-D

Gość gość
Za darmo to możesz w pysk dostać :-) Widać ta klinika to naciągacze skoro zdrowemu człowiekowi mówią ze jest chory i ma zapłacić im 7 tys :-)

Gość gość
bo to było w ramach pomocy jak pogotowie na ból,baaardzo wypasiona kliniak ,otworzyła mi ząb i kazała iść na właściwe leczenie gdzies tam,potem wdał się poważny stan zapalny po tym otwarciu i inny dentysta zabrał mnie do szpitala z tym

Gość gość
No, i jest odzew....ale chyba nie na takim zalezało autorce....:-)

Gość gość
Ja znam klinike w krakowie galeria usmiechu i oni maja az za wiele klientów..TERMINY NA WIZYTY ODLEGLE STRASZLIWIE...nie potrzebuja zadnych reklam.gwarantuje to wam:):)