Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lemoniadowy Joe

Poszukiwana miła kobitka.

Polecane posty

Gość gość
Hej Adam Koke :)

Gość gość
Ja jestem bardziej kawowa:) tyle,ze az znad morza. Nieduzo mlodsza i mala,ze ledwo od ziemi odstaje:)

Gość gość
hej Lemoniadowy, spotkaj się ze mną na szlaku w Bieszczadach w przyszłym tygodniu:) ja 40, jasna szatynka, czarne oczy, 168 cm:) kondycja trochę nie najlepsza ostatnio ale możesz mnie przegonić po górkach. No i mam takie marzenie o ognisku wieczorem, rozpalisz?

Już lepiej ;)))) Ale ale... Obecnie tylko Warszawa. Czas to jedyna rzecz której mi brakuje. :/ No może skromności trochę, ale tylko trochę. ;) No i mam wieeelkie serce. Ciepło. :)

Gość gość
Tak po nicku... to albo jesteś wstrętny podrywacz :P, albo niezły żartowniś :) Faktycznie masz wielkie serce ?

A mam serducho. Nie pisuję po forach, to nie znam konwencji, zwłaszcza tu. Ani na siłę nie chcę być wesołkiem ani zbytnim sztywniachem. Lubię ludzi i serdecznie Was pozdrawiam. Ciepła życzę :)

Gość gość
Przy takich temperaturach, to odrobiny chłodu sobie życzmy . Pozdrawiam Cię Warszawiaku - kobieta w słusznym wieku z dalekiej prowincji :)

Gość gość
Miła kobitka, czyli jaka ? Tak z ciekawości tylko pytam ;) Miłych jakoś tu niezawiele... A może "miła", to już nie zaleta w tych czasach........

Nie da się tego ludzkim głosem określić. Każda zaleta może być wadą i odwrotnie. Wszystko zależy od sytuacji, kontekstu, czasu.. Szukajcie a znajdziecie, więc... szukam :)

Gość gość
Dlaczego tutaj szukasz? Mieszkasz w dużym miescie, a tam w realu są mozliwości. Gdybym ja przykąłdowo miała szukać kogoś wśród swoich, to nikłe miałabym szanse, bo to oznaczałoby że musiałabym ukraść męża jakiejś swojej sasiadce :D - wolnych panów brak. Zresztą mam mężczyznę, tylko jakoś średnio się ostatnio dogadujemy . I wiesz co? Właśnie przyczynę upatruję w tym, że jestem "miłą kobitką"... To nie za bardzo w dzsiejszym świecie popłaca :(

Jakoś od dłuższego czasu nie trafiłem na kogoś kto by mnie zaciekawił i sprawił, bym porzucił moją małą, wieczorną samotność. Zapamiętam Twoją opinię, może mi się przyda? :)

Gość gość
Moze warto poszukac na jakims portalu randkowym? Raczej nie na forum :)

Gość gość
Tu jesień u wszystkich w sercach.

Gość gość
Widze ze dlugo szukasz ale moze znajdziesz,cierpliwosci. Moj czas tez jest ograniczony ostatnio ( kiszenie ogorkow oraz salaty ) a pogoda daje w kosc. Nasadzilam w sobie to teraz mam za swoje. Szczupla i wysoka...