Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje z dziadkami

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne, że 5-latek pojechał z dziadkami na wakację i wogole nie teskni. Nie ma czasu porozmawiać przez telefon. Dziadków kocha nad życie. Spędzają czas nad jeziorem, wsród dzieci. Jest tam plac zabaw i masę atrakcji. Na codzień jest przytulakiem, lubi jak mama go ukocha do snu.

Gość gość
normalne, moja mlodsza tez nie tęskni:) niech się dzieci bawią:)

Gość gość
Normalne, spokojnie, niech sie dziecko bawi, pwodzenia

Gość gość
Dużo ma atrakcji, zajęty jest.

Gość gość
A co- to zle? Wolałbyś by płakał i tęskni??? Bo nie rozumiem. Tylko się cieszyć ze tak fajnie spedza czas.

Gość gość
Bardzo się cieszę, że jest szczęśliwy. Tylko czasem słyszę zlosliwe komentarze, że dziecko za mną nie tęskni albo że nie jedna nie puściła by dziecka na tak długo (3tyg). Juz zaczęłam zastanawiać się czy wszystko ze mną ok ☺

Gość gość
moje pojechalo na 2 miesiace I tez nie teskni

Gość gość
widocznie dziadki zajmują się na co dzień dzieckiem, no bo nie ma to jak urodzić i niech inni wychowują,

Gość gość
8.08- twoim się DZIADKOWIE (a nie dziadki analfabetko) zajmują cały czas? no to współczujemy im i dziecku

Gość gość
olej te trollujące wpisy, zawsze si.e pojwaiwają jak jest temat na iecierzyńskim.Nie matw się o nic, wszystko jest ok, dziecko jest normalnie rozwinięte emocjonlanie, nie ma stresu sepaqracyjnego, jest zajete, szczęśliwe, pewnie trochę teskni, ale nie na tyle , aby wyć, jęczeć i to okazywać.Moje dzieci są akutalnie z dziadkami naHelu, też na niec nie mają czasu, ale jak wrócą to przytualnia, opowiadanie nie bezie końca. Ciesz się,ze masz normalne dziecko, a nie mameję.