Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje małżeństwo to był błąd

Polecane posty

Gość gość

witam, muszę się "wygadać", poradzić.. Jesteśmy małżenstwem od 3 lat, poznalismy sie jakies 5 lat temu. Mamy cudowną 2,5letnią córeczkę. Teraz tak myślę to nie wiem czemu wyszłam za mąż bo przecież tyle razy mnie zranił, skłamał.. ale stało się. Po urodzeniu córki było w miare ok, były kryzysy ale to mijało. Ale tak te kłótnie trwały aż w końcu doszlo do tego że po prostu go nienawidzę. Byliśmy na weselu to jak się zachował to mnie powaliło przespał pół wesela bo sie schlał. a potem jeszcze żal do mnie o co ja mam pretensje. ale wymieniać można tego bez końca. Nie kocham go. Nie będę szczesliwa a tym samym córka szczęśliwa nie będzie bo to czuć. ALe mąż mi nie da rozwoduu od tak, boję się tej walki. Ale czy mam się męczyć całe życie?pomóżcie

Gość gość
Nastepna co na sile faceta do slubu ciagnela. Nie rozbijaj szmato dziecku rodziny bo cie dupa do innego swedzei

Gość gość
I właśnie dlatego ja nigdy się nie ożenię, bo nie będę miał pewności czy dziewczyna naprawdę tego chce, czy robi to z bliżej nieokreślonego powodu, albo z głupoty.

Gość gość
Po co tu włażą faceci frustraci, żona Cię zostawiła a teraz na innych kobietach się mścisz i dlatego tak odpisujesz? Do Autorki: dziecko wyczuje, że miedzy Wami jest źle. Może się nauczyć, że miłość to znaczy poświęcać się dla alkoholika i awanturnika. teraz uczy się jak ma wyglądać model rodziny. Jeśli nie zalezy Ci na związku to odejdz, ale może wspólna rozmowa pomoże, wizyta u specjalisty, psychologa, terapeuty ds.małżeńskich.

Wychowajcie dziecko w miłości:):):) więc jeszcze paręnaście lat razem i później się rozchodźcie, chociaż i tak to się odbije na dziecku. Dwójka niedpowiedzialnych ludzi.Trzeba było myśleć, ale nie myślenie nie zwalnia z odpowiedzialności. Tak to widzę, a zrobisz jak zechcesz.

Gość Taki_jeden_964
moje małżeństwo to był błąd xxxx W ogóle małżeństwa w większości to głupota. Nie każdy nadaje się do tego. Jeszcze społeczny nacisk na osoby samotne.