Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olcia234

Jak sie przygotowac do analu?

Polecane posty

Gość Olcia234

Przegrałam zakład z mężem i dziś mnie to czeka - trudno się mówi, ostatnie dwa ja wygrałam :) ale jesteśmy wobec siebie uczciwi i wywiązujemy się z obietnic. Mąż wraca po20tej i chce się przygotować. Pomoże ktoś?

Gość gość
duzo wazeliny "_)

Gość gość
zeby cie ciulu ktos dorwal i ci jaja ukrecil.

Gość gość
To nie mój tekst ale tu jest bardzo ładnie wszystko opisane, ja miała na początku pewne problemy ale dzięki temu, że to przeczytałam teraz mam satysfakcjonujący sex, polecam wszystkim kobietom aby go przeczytały, tym chętnym na taki rodzaj sexu i sceptycznie nastawionym. xxxxxxxxx Pierwsze doświadczenia Kluczowym elementem jest poznanie i stopniowe oswajanie się z doznaniami płynącymi ze stymulacji pupy. Przed współżyciem dobrze jest przez pewien czas przyzwyczajać to miejsce do zwiększonego zainteresowania. Twój partner lub Ty sama dotykajcie pupę palcem pokrytym środkiem zwilżającym, wazeliną lub po prostu delikatnym kremem. Śliski palec delikatniej wnika do środka, a ponadto skóra odbiera więcej przyjemnych bodźców. Dobrze jest abyś w trakcje tych pierwszych prób była już podniecona, możecie rozpocząć miłością francuską, tak abyś odczuwała podniecenie, ale jeszcze nie orgazm. Również w trakcie, gdy Twój partner będzie zajęty Twoją pupą, możesz sięgnąć ręką do łechtaczki lub innego miejsca erogennego i delikatnie się stymulować. Gdy przygotowujesz się sama, jedną ręką pieść się w tradycyjny sposób, a drugą delikatnie stymuluj pupę. Wszystkie pozycje do tych zabaw są dobre. Najlepszy dostęp do miejsca które poznajecie jest, gdy jesteś na czworakach i wypniesz pupę wysoko do góry, ale jeśli wstydzisz się, to spróbujcie leżeć bokiem, pod kołdrą, przytuleni do siebie - może to być bardzo romantyczne. Dobrze jest też, aby w trakcje zwykłych stosunków Twój partner pieścił Cię i ostrożnie wkładał Ci palec do pupy. Oprócz zabaw z palcem możesz spróbować coś sztucznego, np: mały wibrator (są specjalne wibratory analne, nie dużo większe od palca) lub coś podobnego no i oczywiście świeczka, która jest wspaniała do tych zabaw (dopasowuje się do kształtu Twojego ciała, jest miękka i delikatna) Pierwszy stosunek Gdy już zdecydujesz się na pełne współżycie, upewnij się że w ciągu kilku ostatnich godzin wypróżniłaś się, jeśli masz wątpliwości zbadaj się palcem. W środku nie powinno być nic, jeśli tak nie jest idź do toalety. Jeśli czystość jest dla Ciebie najważniejsza, a nie boisz się nowych eksperymentów możesz umyć się w środku. Polega to na tym, że wkładasz prysznic pomiędzy pośladki tak aby strumień wody skierowany był na Twój otworek, rozluźnij się tak, aby woda wniknęła do środka. Nie powinno to być dużo - ilość równą szklance wody. Następnie wypróżnij się, tak aby woda nie została w środku. Możesz się teraz zbadać ponownie, powinnaś być już czysta. Jeśli nie masz wcześniejszych takich doświadczeń nie powtarzaj tego więcej niż trzy razy, jak również nie używaj zbyt dużo wody, bo wniknie za głęboko i wyjdzie dopiero w czasie stosunku brudząc wszystko. Dwie pozycje są szczególnie polecane pierwszym razem. Pozycja misjonarska, tradycyjna, leżąc na plecach musisz tylko przyciągnąć nogi mocniej do piersi. Zaletą jest to, że bardzo przypomina zwyczajny stosunek, ponadto jesteście zwróceni twarzami do siebie, możecie rozmawiać, całować się, obserwować swoje reakcje. Druga pozycja polecana na początku to pozycja na czworakach, gwarantuje łatwy dostęp do Twojej pupy i rozluźnienie zwieracza - penis łatwiej wniknie do środka. Dla niego silny bodziec erotyczny stanowić będzie Twoje ciało w takiej pozycji, a dla Ciebie ważna będzie możliwość decydowania o głębokości i kierunku penetracji. Możecie kochać się na podłodze, uklęknij tyłem do niego, lekko rozchyl nogi i pochyl się. Jeśli pozostaniesz na łokciach będziesz miała dużą możliwość ruchu. Dzięki temu jeśli w trakcje penetracji coś będzie nie tak, będziesz mogła odsunąć się. Jeśli natomiast będzie przyjemnie będziesz mogła poruszać się naprzeciw jego ruchom, tak aby penis wnikał mocniej, lub poruszać się na boki odkrywając nowe doznania. W tej pozycji Twoje piersi będą luźno zwisały i on będzie mógł ****ardzo przyjemnie pieścić. Drugim wariantem jest jeśli w tej pozycji nie będziesz podpierać się rękami i położysz głowę na poduszkę, ręce możesz trzymać z boku lub wyciągnąć przed siebie (wygląda to jak ukłon przed faraonem). Ograniczy to trochę możliwość Twoich ruchów, ale on będzie miał wspaniały widok, Twoje ciało będzie wyglądać nadzwyczaj podniecająco, a także Twoja pupa będzie jeszcze lepiej wyeksponowana i jeszcze łatwiej będzie mu wprowadzić penisa do środka. Dobrze jest rozpocząć tradycyjnym stosunkiem w dowolnej pozycji, tak abyście oboje osiągnęli podniecenie (ale nie orgazm) i wtedy przejść do stosunku analnego. Zanim partner wprowadzi członka, niech nasmaruje środkiem zwilżającym Twoją pupę, wkładając do środka nawet dwa palce, może zacząć to robić już w trakcje stosunku. Ty leżąc masz najważniejsze zadanie rozluźnić się, Twoja pupa na dotyk może reagować zaciskaniem i najważniejsze to opanować ten odruch, ponieważ stosunek podczas gdy Ty zaciskasz pupę może wywołać ból. Gdy poczujesz sztywnego penisa naciskającego na Twoją pupę zacznij mocno przeć, tak jakbyś chciała się wypróżnić ( nie obawiaj się w środku nic nie ma, więc nic nie wyjdzie ). Parcie natomiast spowoduje, że Twoja pupa otworzy się, a dodatkowo nie zaciśniesz jej odruchowo przy dotyku. Najprzyjemniej jest jeśli penis sam wniknie do Twojej pupy. Aby tak było niech on naciska penisem na zwieracz, a wtedy zacznij przeć - o******ca wysunie się i obejmie czekającego penisa. Niech partner wsunie go trochę głębiej. Wtedy najważniejszy moment penetracji już jest za wami, główka penisa znajduje się już w środku. Niech poczeka teraz chwilę zanim zacznie powolne ruchy. Sprawdź tą technikę na przykładzie: zaciśnij usta i lekko naciśnij czubkiem palca, jakbyś chciała wsunąć go do środka, trzymając palec wydmij wargi, a po chwili zaciśnij je, po tym ruchu palec powinien bez problemu znaleźć się pomiędzy wargami. Sprawdź jeszcze o ile łatwiej jest wsunąć palec do zaciśniętych ust, gdy będzie on mocno wilgotny. Tak więc odpowiednie połączenie rozluźnienia i nawilżenia sprawi, że wprowadzenie penisa stanie się niezwykle łatwe i przyjemne. Przez kilka chwil na początku niech partner porusza się ostrożnie. Po kilku minutach Twoja pupa przyzwyczai się do wypełnienia i już będziecie mogli kochać się normalnie. Wtedy możecie nawet spróbować wysuwać penisa całkowicie, pupa pozostanie przez chwilę otwarta i ponowna penetracja nie będzie już problemem. Pierwszym razem trudno jest przeżyć orgazm analny, dlatego w trakcje stosunku możesz pieścić łechtaczkę lub inne miejsce erogenne. Ważny jest środek nawilżający możecie stosować specjalne środki z sex-shopów, preparaty nawilżające pochwę (niedrogie z apteki), delikatne kremy (ważne żeby nie zawierał składników drażniących - spróbuj trochę na język czy szczypie), no i oczywiście wazelinę. Jeśli stosujecie prezerwatywę unikaj ostatnich 2 preparatów. Zasadą jest, że jeśli brałaś do ust jego penisa bez prezerwatywy, to teraz też nie ma potrzeby jej stosowania, będzie czysto nawet bez prezerwatywy, a w ciążę też nie zajdziesz (upewnij się że nie pomylił dziurki, jeśli partner jest nie wprawiony może przez pomyłkę trafić do pochwy). Po stosunku nie musisz robić nic specjalnego, przez chwile pupa może pozostać otwarta, ale szybko wróci do normalnego stanu. Możesz wytrzeć nadmiar środka nawilżającego z okolic pupy. Jeśli się myjesz to delikatnie tylko z zewnątrz, nie wkładaj namydlonego palca do środka - będzie szczypać, po wytarciu pokremuj pupę. Poproś też, aby on się umył, zwłaszcza gdy będzie jeszcze chciał dotykać Twojej pochwy.

Gość gość
to chyba kobieta?

Gość gość
Zapros pedala do domu niech mu w d**e wchodzi ,oni to lubia,. Twoj stary to tez pewnie ukryty pedal albo pedofil bo tylko tacy to lubia.

Gość gość
Śmieszą mnie ludzie którzy mówią, że sex analny lubią tylko homoseksualiści, przecież to jest normalny rodzaj sexu.

Gość gośćszarik
Ale dla pedałów...hehe

Gość gość
szarik to pedał huahahahah, wynocha wiesniaku

Gość gość
Dla par heteroseksualnych też jest czymś normalnym, ale czego można oczekiwać od mieszkańców zacofanego kraju.

Gość gość
Bez prezerwatywy, to zabawa tylko dla kamikadze. Mój znajomy, teraz balansuje na granicy zycia i śmierci. Bakterie coli naturalnie znajdujace się w jelicie wniknęły mu przez cewke moczową do organizmu, dostał sepse, która narobiła takich spustoszeń, że nawet jeśli się wyliże to będzie wrakiem. Młody facet, taki nowoczesny, niezaściankowy, król życia. Tak, więc milość jest dla ludzi, natura wyposażyła nas w dwa otwory, ale korzystajcie z nich zgodnie z przeznaczeniem, nie ma potrzeby jej poprawiać!

Gość rymcymcym 666
Zboki i seksoholiki jedne!

nie no nie ma co się czepiać jeśli ludzie to lubią to czemu nie ja osobiście przyrzekłam sobie że nigdy w życiu, jak raz kochaliśmy się z partnerem dość intensywnie i przypadkiem wyciągnął penisa i nie trafił tam gdzie trzeba to od tamtej pory nawet sobie nie wyobrażam próbować, był płacz, krzyk.. mój partner nawet tego ode mnie nie oczekuje bo skoro facet nie musi to kobieta też nie :)