Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On ma dziewczynę a do mnie pisze.

Polecane posty

Gość gość

Poznałam nie dawno pewnego chłopaka. Strasznie łatwo i przyjemnie mi się z nim pisze. Ogólnie żartujemy i tak dalej, powiem szczerze że nawet zaczyna mi się podobać. No i on nagle powiedział że ma dziewczyne, zaskoczyło mnie to ale okej. Napisałam mu że nie będę do niego często się odzywała, bo to byłoby nie w porządku wobec jego dziewczyny. A on zaczął mnie przekonywać że może mieć koleżanki, że on ma z nią ciągle kontakt i tak dalej. Po czym od słowa do słowa powiedział że "jeszcze nie wiadomo bo to nowy związek". No i pisze do mnie dalej. Ja z jednej strony chciałabym mieć dalej z nim kontakt bo jest w porządku, a z drugiej czuje się tak jakbym tą jego dziewczyne okłamywała. Co myślicie ?

w Twojej gestii należy zakończyć flirt i zaprzestać się nakręcać. na Twoim miejscu zaprzestałabym się w ogóle z nim kontaktować, bo nawet jeżeli jakimś cudem zostawiłby ją dla Ciebie to masz dokładne porównanie co znaczy dla niego miłość, kobieta i co zrobiłby w sytuacji kiedy to byłby z Tobą i szukał innego szczęścia nazywając Ciebie 'nowy związek i nic nie wiadomo'. szuka koła zapasowego, co to za facet. frajer a nie facet. odpuść.

Gość gość
dzięki masz racje, ja się raczej nie wkręcę jak już wiem że ma dziewczyne. Ale postaram się go wkręcić żeby pokazać tej dziewczynie że jest słaby, a potem zerwać kontakt.

ale po co Ty kombinujesz i robisz z siebie krętaczkę i idiotkę winną całego tego zajścia? potem Ciebie osądzą o rozwalenie związku i mieszanie się między nich. zaprzestań kontaktu i tyle.

Gość gość
okej :( Tak zrobię :D Ale powiem szczerze że kusiło mnie żeby coś zrobić.

jak dla mnie to powinnaś zachować honor swój i olać go. wydaje mi się, że zarówno Ty i ten chłopak jesteście młodzi nastolatkowie, dlatego macie takie zawirowania i chęci wkręcania, kombinowania. nie polecam. Ty w tym całym zamieszaniu wyjdziesz jak zabłocki na mydle, uwierz mi. masz pretekst do zakończenia znajomości, on ma kogoś, Ty nie chcesz w to brnąć, nie chcesz przeszkadzać i tyle. co to za znajomy nawet, który źle mówi o swojej kobiecie?

Gość gość
koles cie moze sprawdzac, lepiej zamilknij i czekaj

Gość gość
odpiszcie mi na tym forum kafeteria

Gość gość
odpiszcie mi proszę na tym forum

Gość żonaty i rozumny
Nie widze problemu pisać czy mieć kontakt z kimś odmiennej płci, ALE jeżeli ten układ jest bez podtekstów seksualnych, flirtów które mają to jako cel itp. Do tej pory nie ma problemu i nie widze powodów do obawy.