Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luuyoy

Czy mowic chłopakowi o przeszłości seksualnej ze szczególami

Polecane posty

Gość Luuyoy

Byłam w 3 związkach w których liczyłam na cos więcej, ale faceci jak dostali co chcieli to mnie zostawiali. Godziłam sie na seks oralny czego dzis bardzo zaluje. powiedziałam obecnemu chłopakowi ze miałam 3 facetów i powiedziałam e to były odważne pieszczoty. Powiedział ze nie chce znac więcej szczegółów. Czy powinnam mu powiedziec ze to był seks oralny, czy juz wie dosc

Gość gość
Fajnie, że powiedziałaś mu prawdę. Widać, ż traktowałaś te relację poważnie stąd nie miałaś obaw przed powiedzeniem chłopakowi. On jeśli powiedział, że wystarczy to wystarczy. Widać zauważył, że nie jesteś jak reszta kobiet co bzykają się z nie wiadomo iloma i udają porządne. Brawo autorko. Powodzenia

Gość gość
Ja wiem z doswiadczenia ze nie wolno mowic bo to boli,ilu mialam facetow to nie jego sprawa- wazne jest teraz, a to co bylo to pomylki, A w tych czasach pomylki sa czeste ze wzgledu na obludnych mezczyzn to oni nas urabiaja ,zeby wyludzic sex my nie robimy nic zlego, po prostu tylko im wierzymy. Ja bym nie mowila bo po co to moja sprawa.Z nim tez spisz a nie wiesz czym to sie skonczy ,wiec mozliwe jest ze cie zostawi , i co ? sam zrobi z ciebie ladacznice ,ale ty bedziesz oczywiscie winna. i tak to sie kreci.

Gość gość
Opowiedz dokładnie ilu miał w ci/pie szwagrów.

Gość gość
A ja bym to docenił gdyby kobieta powiedziała mi prawdę o ilośc***artnerów, ale szczegóły zostaw tylko dla siebie. A na przyszłość... faceta nie zatrzymasz przy sobie seksem, a już tym bardziej będąc w 100% uległą, nigdy nie rób tego na co sama nie masz ochoty, bo jeśli nie będziesz się szanować, to żaden facet nie będzie szanował ciebie.

Gość gość
A w tych czasach pomylki sa czeste ze wzgledu na obludnych mezczyzn to oni nas urabiaja x Jak kobieta głupia i łatwa, to urobić się da, a znam takie co urobić się nie dają, ale to nieliczne i mądre kobiety znające własną wartość.

Gość gość
Na pewno nie mów mu że im połykałaś nawet jeżeli to robiłaś. Jeżeli masz zamiar połykać obecnemu to udawaj że nie masz w tym doświadczenia.

Gość gość
Powiedział ze nie chce znac więcej szczegółów. Czy powinnam mu powiedziec ze to był seks oralny, czy juz wie dosc xxx on nie chce wiedzieć więc po co głupio pytasz czy mu powiedzieć?

Gość gość
gość dziś nie zwalaj winy na niewinnych mężczyzn za to, że lecisz na buraków

Gość gość
A w tych czasach pomylki sa czeste ze wzgledu na obludnych mezczyzn to oni nas urabiaja ,zeby wyludzic sex my nie robimy nic zlego, po prostu tylko im wierzymy x hehehe jaka idiotka, swoje puszczalstwo zwala na facetów :P ktoś ci kazał rozkładać nogi, brał cię siłą? A to że wierzysz naiwnie w słowa jakichś buraków, to objaw głupoty i pewnie w Mikołaja też nadal wierzysz :P

Gość gość
żaden nawet średnio rozsądny facet nie ma złudzeń, że jest dla kobiety pierwszy ani że jest ostatni

Gość gość
Ci/pa się regeneruje szybko.Dziewczyna doświadczona to skarb.