Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektóre kobiety lubią starszych?

Polecane posty

Gość gość

Mam na myśli starszych więcej niż 10 lat. Czy oni faktycznie sie im bardzie podobają czy to raczej wyrachowanie bądź nie mają powodzenia wśród rówieśników?

Gość gość
W*********j malolacie do ksiazek

Gość gość
W sumie każdy lubi co innego. Ja raczej wole rówieśników. Mi jako podobał się facet o 15 lat starszy. W rozmowach w toku była taka laska kiedyś co miała męża o 28 lat starszego. (Ona 19 on 47) to już troche przesada. Był brzydki i obleśny.

Gość gość
Ja mam 25 lat i lubię facetów po 30. Najlepiej 30-35 lat, ale czasem też i 38 latek mi się spodoba. Podoba mi się w nich, że są dojrzali, doświadczeni w życiu i nie są takimi pajacami jak 20 latkowie :) poza tym wiedzą jak zadowolić kobietę w łóżku :D

Gość Laura2777777
Ja mam 27 lat, a spotykam sie z 45 latkiem, wcześniej miałam tez starszych facetów, o 10 i 15 lat Spotykalam sie tez z rowiesnikami, ale swiadomie wybieram starszych jakos mnie pociagaja, wydaja sie tacy mescy,doceniaja,ze jestem ladna i mloda bo dla nich taka mloda laska to rarytas, z lozku przewaznie sa lepsi, dluzej moga i bardziej sie staraja, nie sa chlopaczykowaci tylko to tacy prawdzwi faceci, poza tym lubie facetow odpowiedzialnych, na stanowiskach, takich co mozna z nimi pogadać na rozne tematy, z jakimis pasjami

Gość Laura2777777
No i przewaznie taki starszy facet ma jednak wiecej kasy, stac go żeby mnie gdzieś zabrać itd, a facet w moim wieku dopiero gdzies tam zaczyna swoja kariere i juz gorzej z tym jest zeby pijsc np z takim do drogiej restauracji

Gość gość
Ja lubię rówieśników i starszych (do 10-15 lat max). Wiek nie ma aż takiego dużego znaczenia jeżeli różnica nie jest zbyt duża. Nie warto się zbytnio nastawiać na konkretny wiek bo fajny facet może przejść koło nosa :)

Gość gość
Kasa, wiedza, dojrzałość. Jeżeli o siebie dbał to ma szansę na młodszą