Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bylem we Lwowie 2 miesiace mialem mega powodzenie u tamtych dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

A we Wroclawiu zerowe, czasem łaske mi robia ze czesc odpowiedza. Tam faktycznie mozna znalezc sliczna madra dziewczyne. A kasa jakos nie szpanowalem, jezdzilem 10 letnim audi, zreszta samochod rzadko pokazywalem. Polkom juz sie powoli przewraca w d****h wydaje mi sie. Same malo oferuja ale ty masz byc nie wiem jak przystojny, nie wiadomo kim byc i ile zarabiac.

Gość gość
to szukaj prostytutek z UPA i sie odczep od Polek

Gość gość
Bo ja wiem czy prostytutek? Polki jeszcze wieksze

Gość gość
bo polki to k***y są

Gość gość
No tak Polka nie moze wymagac, ale twoja dziewczyna ma byc 'sliczna i madra'

Gość gość
Ale obecnie Polki juz przeginaja z tymi wymaganiami. Teraz zupelnie przecietna dziewczyna zaraz po studiach albo w ich trakcie (albo wogole po samej szkole sredniej), czesto bez dorobku chce faceta przystojnego, w miare ustawionego , najlepiej takiego powyzej przecietnej na tle spoleczenstwa.

Gość gość
hahaha niezły naiwniak :) skoro lubisz być FURTKĄ DO EUROPY, bo tak na polakow patrzy tam większosc ukrainek, to spoko, twój wybór xp

Gość gość
To won z Polski do swoich UPAinek, lewacki śmieciu, a od Polek się odczep!

Gość gość
już oczywiście zawistne polki muszą muszą wylewać żółcią na związki Polaków z zagranicznymi kobietami. Wy chcecie facetów z zachodu a my kobiety ze wschodu i kij was interesuje z jakiego powodu z nami są. Nawet jeśli tylko dla papierka. Same również postępujecie z podobnych powodów więc jak to mówią przyganiał kocioł garnkowi.

Gość gość
Jestem FACETEM imbecylu (tj. ja to ten z 14:20), a ty jesteś zdrajcą narodu, a My w Polsce takich nie chcemy. Wypie/rdalaj na UPAinę do swoich prostytutek najgorszego sortu, tylko pamiętaj, że tam bardziej nie lubią Polaków (dla mnie nie jesteś Polakiem, a dla nich jesteś), niż My ich. :o No i poczytaj to: http://wmeritum.pl/362-sposoby-upa-mordowanie-polakow/

Gość gość
Jak już parokrotnie pisałem, UPAińskiej swołoczy nienawidzę dlatego, że w 1943 brutalnie zamordowali mamę mojego wujka, którego w ostatniej chwili wrzuciła na strych, dzięki czemu przeżył i jąka się z tego powodu po dziś dzień. Tacy ludzie, jak autor tego tematu, to zwykli ignoranci, którzy nie znają historii i nie wiedzą, że UPAina, to wrogi Nam (pseudo)kraj. Ktoś powie "ale przecież to było dawno temu", tylko tacy ludzie nie wiedzą, że morderca Polaków, Stepan Bandera jest bohaterem narodowym UPAiny.

Gość gość
Polki to sie tylko na metalowego prynta nadają

Gość gość
u nas we Lwowi , w magistraci, wiszą burmistrzowi gaci

Gość gość
Ruscy powinni te ukraińskie ścierwa rozjeżdżać czołgami, a ukraina powinna być podzielona pomiędzy Polskę, a Rosję. Taka prawda.

Gość gość
UPAina to śmietnik Europy, a ich kobiety to największe szmaty w Europie. :o