Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tani

Wasze najgorsze urodziny.

Polecane posty

Gość Tani

Jakie były wasze najgorsze urodziny? Może poprawicie mi humor? Zacznę od siebie. Wczoraj kończyłem 29 lat, nie dostałem choćby małego upominku. Sam do domu musiałem przynieść szmpana i jdzenie z restauracji. Wieczorem wysłuchałem przygnębiających historii z całego tygodnia a na koniec jeszcze sam musiałem konika męczyć. :/

Gość gość
Nie mam żadnych najgorszy urodzin. Mam urodziny w jedno ze świąt, więc przeważnie przybywam wtedy do domu rodziców, jemy tort lodowy i nie jest mi smutno nawet jak co niektórzy znajomi zapomną o życzeniach. W twoich urodzinach najgorszość najwyraźniej wynika z tego, że były one po prostu zwykłym dniem, a to moim zdaniem nie takie straszne. Spodziewałam się raczej jakiejś sensacyjnej opowieści, w której w dniu urodzin tracisz wszystko :D

czytałem że jedna laska z drugą na imprezie w jej urodziny zaczeły sie wyzywać szarpac za włosy i bić na podłodze poczym jedna z nich wyszła :D

Gość gość
to życzę Ci aby kazde kolejne urodziny były szczęśliwe:) u mnie nie pamiętam które były najgorsze,ale było kilka takich gdy czułam samotność i smutek..