Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Glupie dziewczyny planuja cesarke

Polecane posty

Gość gość

i jeszcze sie ciesza ze unikaja nacinania krocza itd i ze takie madre bo nie musialy sie meczyc i rodzic naturalnie. Polska to ciemnogrod. takie glupie babiszony nawet nie zdaja sobie sprawy co sie nacina przy cesarce i jaki to ma wplyw na miesnie, tkanki, nie mowiac juz o negatywnych skutkach dla dziecka, ktore jest wyjmowane bez przygotowania z brzucha matki. Glupiej p***y ktora zeby oszczedzic sobie troche bolu woli dac sie pociac. zacofanie ze az glowa boli!

Gość Kujawiak09
Dla mnie to są b. mądre kobiety:) unikają wtedy różnych powikłań np. urwania główki bobasa :classic_cool:

Gość gość
moja siostra miała cesarkę i do dziś męczy się z blizną. masz rację, Polska jest zacofana. tak samo można uniknąć nacięcia krocza ale kobiety w Polsce są jak zniewolone ofiary, oddaja się w ręce lekarzy jak ostatnie ofiary, nie myśląc co byłoby dla nich lepsze, nie informują się. żal ich. są oczywiście wyjątki.

Gość gość
szkoda ze Twoja matka sie nie zdecydowala na cc bo wtedy unikenla by wlasnie takiego powiklania a tak leb ci urwalo i teraz siejesz takie glupoty.

Gość gość
urywanie główki bobasowi to częste powikłanie przy porodzie modka też tak miała i musieli jej potem przyszywać :(

Gość gość
masz racje kujawiak, tylko szkoda ze twoja matka nie miala cc bo wtedy uniknela by tego ze tobie leb urwalo i teraz siejesz takie glupoty

Gość gość
Masz sporo racji. Planowanie cc bez wskazań to głupota i zachowanie wynikające z niewiedzy. Natomiast ton twojego wpisu to już chamstwo i wulgaryzm.

Gość gość
15:39 Twoja to chyba o***tem Cię rodziła, bo jedzie kałem z Twoich ust

Gość gość
oj tam, po prostu nie chca byc za luzne dla swojego janusza

Gość gość
A mi 3 na 4 lekarzy polecalo cesarke. Moj partner wprost zapytal jaki porod wybraliby lub wybrali dla swoich zon. I co sie okazalo? Zony kazdego mialy cesarki i oni sami jako ginekolodzy polecali cesarki.. jedynym lekarzem za sn byla lekarka z powiatowego szpitala - myslala ze bede u nich rodzic ktora stwierdzila, ze tylko porod naturalny i zebym nie wymyslala. W trakcie dalszej rozmowy dodala ze nacina krocze zapobiegawczo zawsze.. Rozmowa z nia i krotka wizyta na oddziale uswoadomily mnie ze nie zdecyduje sie na sn. Mialam cc w polprywatnej klinice, prywatna sale 2 os - tylko dla mnie i partnera ktory byl ze mna 24h na dobe, dawal mi ogromne wsparcie i wspolnie oswajalismy sie z malenstwem. Szczerze mowiac nie wyobrazam sobie tego inaczej. Koszt takiej imprezy to ok 3,5 tys (z prywatna sala). Nawet gdyby nie bylo nas stac to uciulalabym ta kase przez 9mc ciazy Glupia bym byla decydujac sie na sn w powiatowym szpitalu.

Gość gość
sama pracuję w szpitalu i wszystkie panie doktor łącznie z ginekologiem miały cesarki

To właśnie ciemnogród optuje zawsze porodem siłami natury, nawet jak jest ułożenie niekorzystne dziecka to wszystko musi być po bożemu. Nieważne że się może udusić, niewiadomo co z nim stać. SN i kropka.

Gość gość
Pfff... a jak ja bym zaszla w ciąze to sobie nie wyobrazam naturalnego porodu. Wole blizne. Mam z******ta cipke, nie chce żeby jakas głowa sie z niej wypychala. Gdybym nie miala mozliwosci zalatwienia cesarki to rozwazalabym uzjniecie ciazy w ogole. Mam niski prog bolu i ladna mala szparke... dziekuje postoje :D

Gość gość
ja miałam cc wskazane.mimo tego niewiem jak by to było jakbym miała rodzić bo panicznie bałam się porodu.na całe szczęście nie musiałam kombinować bo miałam wskazania.tak to nie wiem co by było.moim zdaniem kobieta powinna mieć wybör

gość dziś "Pfff... a jak ja bym zaszla w ciąze to sobie nie wyobrazam naturalnego porodu. Wole blizne. Mam z******ta c*pke, nie chce żeby jakas głowa sie z niej wypychala. Gdybym nie miala mozliwosci zalatwienia cesarki to rozwazalabym uzjniecie ciazy w ogole. Mam niski prog bolu i ladna mala szparke... dziekuje postoje smiech.gif " :D:D:D Dno:O🖐️

Gość gość
dokladnie, zalozylam ten temat a teraz zajrzalam zeby zobaczyc komentarze. i tak jak myslalam, potwierdzilyscie to, puste l*******gi: z tipsami, sztucznymi, przedluzanymi blond piorkami:D wiecie chociaz co to sa przeciwciala i ze wasze dziecko ich nie nabedzie przechodzac przez kanal rodny? jaka to trauma dla dziecka przyjsc na swiat w wyniku cc??? no tak, ale przy braku mozgu trudno to ogarnac:) i nie mowie o zlym ulozeniu dziecka i innych wskazaniach medycznych do cc. bo wtedy sprawa jest jasna i nikt nie kaze rodzic kobiecie naturalnie i po bozemu idiotki.

Gość gość
niestety prawda. kobiety polskie sie rzadko informuja, zdaja na lekarza boga. na zachodzie jest inaczej.

Gość gość
jesteście niesprawiedliwi a już faceci co się wypowiadaja to już wogóle.jest tak że niektore kobiety tak panicznie boja się porodu że nawet jak sa zmuszane rodz4ć to sa komplikacje i bywa że się to źle kończy.to nie moda to samo źycie