Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak rozkochac w sb faceta?

Polecane posty

Gość gość

dawno sie z nim nie widzialam, mimo to nadal jest kims waznym dla mnie, jak walczyc o faceta? nie mam doswiadczenia.

O faceta się nie walczy (no chyba, że chce się wyjść na desperatkę)...jak będzie zainteresowany to sam wyjdzie z inicjatywa. Ewentualnie możesz mu zaproponować kawę czy coś takiego, ale nie nachalnie. Jeżeli odmówi, lub będzie się wykręcał absolutnie nie rób już nic. Nic tak nie działa na facetów jak nasza obojętność ;)

Gość gość
ok, dzieki ;-)

Gość gość
usmiechaj sie do niego ;-)

Gość Laura2777777
Być generalnie miła, ale jak trzeba to go opieprzyć, być soba , mieć swoje pasje, nie dać się tak łatwo "zdobyć" nawet po pójsciu z nim do łóżka niech nie będzie taki do konca pewny czy Tobie na nim bardzo zależy, czasem się do niego zbliżyć zeby pozniej nagle oddalić, byc zawsze piękna kiedy sie spotykacie, nie robic fochów, jeśli przegnie to powiedzieć mu to stanowczo ,że przegiął, lub się wycofać lekko żeby wiedział, ze zrobił źle, nie uganiać się za nim

Gość Laura2777777
I genarlnie wzbudzać w nim ciągle emocje. Dlatego dziewczyny się dziwią - dlaczego wszystko było tak pieknie, on codziennie dzwonił i nagle przestał? Dlatego, ze nie zaintrygowałyście go, nie byłyście niedostępne ani trochę, ok może to dziecinne ,ale co poradzić ,ze faceci to takie duże dzieci? Im trzeba ciągle jakiejś adrenaliny, emocji, niepewności.... Czy dziewczynie zależy, kiedy się spotkają. A jak jest miło , słodko i pierdząco przez jakiś czas to może na początku się cieszą, a potem ich to nudzi

Laura2777777 dziś w takie gierki można się bawić i to skutkuje, ale do czasu. Każdy znający swoja wartość facet, odszedłby po kilku tego typu zagraniach.

Gość gość
nie da się...

Gość Laura2777777
17:09- na mojego zawsze to działa ,a jestesmy razem 2 lata :) jak coś zaczyna byc nie tak to ja wtedy stosuje tzw chłodnik i oddalam sie troche od niego, predzej czy pozniej to działa :) Na wcześniejszego też działało, bylismy razem 3,5 roku i to ja zerwałam