Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam w szpitalu

Polecane posty

Gość gość

W odwiedzinach na oddziale wewnętrznym . To co tam zobaczyłam przeraziło mnie . Ludzie , którzy kiedys zapewne byli pełni energii , teraz leżą jak rosliny ,wzrok mętny , w pampersach , coś mamroczą do siebie lub krzyczą ... Boję się takiej starości , że będę napawać obrzydzeniem innych...to straszne

Gość gość
Przyjdzie czas to bedziesz robic pod siebie ,niema rady . Dlatego cza szanowac starszych bo niejest lekko być roslinką i zegnac sie z tym swiatem:-(

Gość gość
Wiem , że takie życie ... Młodzi często się smieją ze starszych osób , wyzywają i robią sobie jaja...przecież każdego to samo czeka

Gość gość
Nie każdego bo maja stara ma 85lat i jeszcze prawie normalnie chodzi, jak mówi sekret to dbanie o zdrowie

Gość gość
Mlodzi niemysla o starosci, oni mysla ze wiecznie mlodzi beda. Mysla ze starzy nigdy niebyli mlodzi tylko ze starzy sie urodzili:-)

Gość gość
Chce umrzec za młodu

Gość gość
Dokładnie jak ktoś wyzej napisal, dobre geny i dbanie o zdrowie to skuteczna metoda, moja babcia ma 88lat,własne zęby, wlosy, rzadko używa okularów. Jedynie ze stawami ma problemy. Nie ma Alzheimera, nie robi pod siebie, wszystko u niej ok, tylko, że dba o zdrowie - zadnych papierosow, leków, duzo słońca, zielonej herbaty i przede wszystkim ZERO mięsa w diecie! Jeszcze mając 70 pare lat biegala po górach!

Gość gość
Najwyższa pora zabrać się za swoją dietę , nie chcę byc ciężarem kiedyś dla dzieci :(