Gość gość Napisano Sierpień 2, 2015 Brałem narkotyki co wywołało u mnie agresje i DEPRESJE,SHIZOFRENIE ale mowa tu o depresji,przechodziła mi już nawet (zaczełem pracować) gdy ostatnio napadł mnie gośc ze szkoły z nożem ogólnie ukradł mi telefon (bałem się ze mnie zabije) zgłosiłem na policje złapali go groziły mu 3 lata za rozbój z nożem dowody były pewnie by odsiedział ale za namową rodziców sprawe wycofałem naciskali na mnie bo tak będzie lepiej bezpieczniej,pogłębiło to moja depresje bo wiadomo jestem mężczyzna a gośc mi ukradł telefon ze szkoły i sprawa po prostu tak wygląda nwm chyba bd musiał się z nim pobić (wiem ze przegram),do tego dochodzi to ze nie mam kompletnie nic dziewczyny,hobby,zainteresowania nwm sam juz kompletnie pogubilem sie przejmuje się tą sprawą z tym nożownikiem np nwm czy zmienic szkole czy nie (jest mi wstyd) .za pisownie przepraszam ale jakos nie umiem tak ładnie i składnie pisać i dziękuje za jakas odpowiedz .z pracy narazie rezygnuje nie mam głowy i siły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach