Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogłabym być kura domowa, chłop ręce ma i niech sam gotuje i sprzata

Polecane posty

Gość gość

chociaż po sobie :D Dzieciaki smierdza i dra ryja.

Gość gość
depresja?

Gość gość
A ty rab drewna do kominka, kop ogródek i wierc w sianie dziury wiertarka jak chces powiescic szafke.. Masz rece :P

Gość gość
Kto z was golodupcow ma kominek :D Czy nawet ogrod :D tu siedza nieudacznicy ze slumsow

Gość gość
ja to sama jestem i ze wszystkim daję radę, jak nie sama to są usługi, ale moje koleżanki mężatki pomimo posiadania w domu pary spodni i tak wynajmują fachowców lub same malują i remontują, żadna z nich nie może pochwalić się mężem który coś w domu umie zrobić, tylko narzekają że przeszkadza i won z nim, fakt część z nich dobrze zarabia na rodzinę w inny sposób ale zgrywają że wszystko w domu mogą zrobić a tak naprawdę nie umieją nic...ale większa część po prostu ani nie pracuje ani nic w domu wszytsko na barkach tych kobiet

Gość gość
gość dziś Na jakich facetów lecą twoje koleżaneczki nikogo nie interesuje. Jest wielu kawalerów nawet prawiczków co sami świetnie sobie radzą z pracami w domu, gotują, naprawiają itd. A twoje koleżanki mają to co chciał i co wybrały

Gość gość
wpędzisz się w chorobę psychiczną, tą tęsknotą za chłopem i dziećmi, a że dzieci płaczą, dobrze że jak Ty byłaś dzieckiem to nie płakałaś