Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak nazywa się ta gra?????

Polecane posty

Gość gość

Kilka lat temu (może 7) grałam w pewną grę i strasznie chciałabym w nią ponownie zagrać, a nie mam pojęcia jak się nazywa. Kiedyś nawet po bardzo długich poszukiwaniach ją znalazłam i zapisałam nazwę w jakimś notesie, którego teraz równiez nie mogę znaleźć :p. Szukam jej teraz od prawie dwóch dni i nic. Kojarzycie może grę o wyspie gdzie ma się swoje małe ludziki - dorosłych i dzieci, którzy mają nawet swoje tabelki kto ile ma lat (pamiętam, że dorośli mieli najczęściej po 27 lub 33, a dzieci coś w granicach 6). Ludziki nie były graficznie podobne do popularnych simsów, wyglądały jak postaci z tych starych gier. Można było przesuwać ich za pomocą myszki i wyznaczać zadania takie jak zbieranie jedzenia itp.. Ogólnie główny cel to pewnie rozwijanie wyspy. Opisałam to najlepiej jak potrafiłam :D. Ma ktoś jakiś pomysł??

Gość gość
Survival: The Ultimate Challenge ?

Gość gość
Aha i proszę się do mni zwracać per PANI

Gość gość
pierwsze słyszę. znam tylko black&white z takich gier, tylko że to 3d z czasu gigaherców. :)

Gość gość
To niestety nie to :( Szkoda, mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto domyśli się co to za gra, a ja wracam do poszukiwań.

Gość gość
Zakładka" tematyki" i " survival"

Gość gość
pewnie jakiś symulator