Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowwa

mam szanse u tego faceta?

Polecane posty

Gość malinowwa

dwa razy, na dwóch zupełnie innych imprezach, w dwóch zupełnie różnych miastach.. spotkałam tego samego chłopaka. Na obu imprezach był mną zainteresowany i sam inicjował taniec. Nie wiem czy pamiętał, że już się kiedyś spotkaliśmy, ponieważ druga impreza była rok później. Pod koniec pytał jakie mam plany na wieczór i czy mam ochotę pójść do niego. Miałam ogromną ochotę, ale nie jestem z tych lasek, które satysfakcjonuje znajomość na jedną noc. Nie poszłam,impreza się skończyła, a ja zobaczę go dopiero za parę miesięcy. Myślicie, że mam u niego szanse na związek?

Gość gość
nie masz

Gość gość
naprawdę chciałabyś związać się z facetem, który potraktował cię jak tanią panienkę w sam raz na raz? i wogóle z facetem, który sprasza do siebie przypadkowe panny na bzykanie? Kurde co sie z tymi kobietami dzieje. Mój mąż (mam 26 lat), a ówczesny "świeży" chłopak nie przynosił gumek na randki u mnie w mieszkaniu, dziwiło mnie to i dopiero jak go przycisnełam to przyznał się, że nie chciał, żebym pomyślała, że przyjeżdza do mnie na seks.Troche to śmieszne, ale facet od zawsze mnie szanował, a niektórym to chyba wystarczą ochłapy ze stołu