Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ku....wskie oczy

Polecane posty

pierwsze dwie pewnie palą szlugi, trzecia nie wiadomo. Pierwsza może mieć nawet dobre serce, w przypadku tej drugiej nie ma na co liczyć :D

Gość gość
A to już wiem o co chodzi:) ale nigdy nie widziałem czegoś takiego w realu:( osobiście mi się nie podoba takie patrzenie kurewskimi oczami:O

Gość gość
to jeszcze wytłumacz co to są te k***iki w oczach, bo widzę, że jesteś obeznany:)

Gość gość
kobiety uwodza spojrzeniem

to nie moje gusta, szukałem na necie coś na szybko, miałem na dysku kiedyś takie fajne foty takich k***iszczy ale przepadły dawno temu. Brunetki są żylety to prawda ;)

Gość gość
k***iki to iskierki w oczach

Zgodzę się.. Uwodzą.. Lecz to co Brunetos zaprezentował.. Trzecia z czterech przejdzie.. Pozostałe..cóż..:O Całokształt się liczy..mimika. Naturalność przede wszystkin. Zdjęcia powyżej są sztuczne..wycwiczone na cel marketingu i sprzedaży.

Gość gość
i jak to widać? można to uchwycić na zdjęciu? chciałbym zobaczyć

wiesz, jestem wyrafinowanym graczem, pewnie bym trafnie ocenił czy mówisz prawde po twoim wyglądzie ale juz samo to że piszesz takie coś to sprawia że ci niewierze

Gość gość
to jeszcze mi wytłumaczcie co to są te k***iki w oczach i co to znaczy ociekać sexem. Czy ociekanie sexem to jest to jak dziewczyna na mnie działa tak, że mi się ciepło robi w kroczu, podnosi mi się puls i czuje ogólne podniecenie wraz z erekcją? Pytam się bo nieraz widziałem takie zdjęcie które było podpisane np tak: Ona ocieka sexem i to zdjęcie na mnie nie działało a ta dziewczyna z linka tak na mnie działa właśnie działa, czy o niej można napisać, że ocieka sexem? http://s2.ifotos.pl/img/15a6fc25b_wqxwxas.jpg

Nie zobaczysz.. Nie ocenisz.. Nie jesteś znawcą wszystkich kobiet.. A tym bardziej.. Wygląd nie idzie w parze..z charakterem.. To jest jak rosyjska ruletka.. Czasami Ci się uda.. Czasami nie..

żaden człowkiek nie ocieka seksem dla WSZYSTKICH. Ani żaden nie jest w typie każdego i każdej, nawet ja.

Dla kogoś.. Palec u nogi jest podniecajacy.. Dla kogoś kroki.. Dla innych usta.. Oczy.. Uroki gust i fetyszów.

Brunetos. Zdanie jest odmienne.. Ilu graczy tyle opinii... Czy nie przekreśla?.. Niewiem..

Gość gość
k***wskie spojrzenie i k***iki w oczach to jest zupelnie cos innego o co inne chodzi w temacie... te fotki wrzucone wyzej pokazuja kobiety ktore prawdopodobnie lubia ten sport.ale ich oczy nie maja nic wspolnego z tym czyms..... to sie ma albo nie,takie k***iki moze miec kazda normalna szanujaca sie kobieta zona dziewczyna,kobieta dojrzała. te powyzej to raczej tepe blachary sa w sam raz na jeden seks. k***iki w oczach i takie spojrzenie nie maja nic wspolnego z d*****niem sie nalogowym.

wszystko sie zgadza Tu podręcznikowy przykład wręcz kurefskiej twarzy po lewo i ta sama osoba po prawo bez makijażu. Tworzy to niezły kontrast i obrazuje jak łatwo się pomylić bo np. na zdjeciu bez makijażu dziewczyna wygląda na grzeczną i sympatyczną a w rzeczywistości diabeł w niej siedzi, obciąga jak szalona po same jaja https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/f4/52/bd/f452bdbaf4170704477b981ce34ed95a.jpg ale nawet na tej focie bez makijażu coś się przebija jednak :D trzeba poprostu umieć patrzeć bo w oczach widac wszystko. Są ludzie na świcie którzy tylko spojrzą i już wiedzą z kim mają doczynienia.

Gość gość
już mnie to w*****a, co raz ktoś przychodzi i pisze co innego, niech ktoś napisze raz a dobrze co to są te k***iki w oczach, spojrzenie błysk czy ki chuj.

Gość gość
to skąd mam do jasnej nędzy wiedzieć, że to są k***iki, to są k***wskie oczy a to maślane?

Gość gość
oczy sa zwierciadlem duszy

Kiedy spojrzysz kobiecie w oczy.. Nie umiejąc , nie potrafiąc wzroku oderwać.. To jak na Ciebie spojrzy.. jak przymruży przy uśmiechu... Przy zamyśleniu.. złości.. Nie pytaj jakie to spojrzenie. Ważne, że patrzy w Twoje oczy... A Ty...A Ty już będziesz wiedział, co chce Ci powiedzieć Autorze:) Czuj sercem. Patrzaj sercem.

Gość gość
To zdjęcie Juelz Ventury?