Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ku....wskie oczy

Polecane posty

Gość gość
jestem tego samego zdania co samansara. tego sie nie da zobaczyc na zdjeciu. ze wszystkich obejrzanych stawiam na trzecia z pierwszych czterech. byc moze ona potrafi to z siebie wykrzesac. reszta wyglada na zwykle k********y. moze takie nie sa, ale tak wlasnie je postrzegam. niepotrzebne imie i nazwisko. wizytowke maja na czole.

Gość gość
znam jedną stąd.. z***biście wielkie brazowe oczy, ale ją kocham 🌼

Gość gość
A kto jeszcze ją ****a?

Od 20 sierpnia 2015 roku, kobiecy portal Kafeteria.pl stanie się portalem płatnym, pisanie z anonimowego nicku zostanie wyłączone, oraz zmieni się oprawa graficzna portalu. Życzymy miłych spokojnych wakacji, oraz uczynnego, już zbliżającego się, roku szkolnego. Redakcja portalu http://kafeteria.pl Prawda to?

Gość gość
Prawda:-) Skonczą sie hejty. Biedne troliki co poczną :-D

Gość gość
Wiec skąd to się wie że to kurwki a tamto k***wskie oczy, skąd ma to wiedzieć jak się nie da wytłumaczyć?

Gość gość
g****o prawda to by był starzał w kolano dla kafeterii🖐️

Kurwiki mówią. Chodź zrobimy coś szalonego.. A k***wskie..chodź mnie zerżnij tu i teraz:)

Gość gość
dobra koniec tematu bo widzę że i tak mi nikt nie wytłumaczy do końca życia będę żył z tą niewiedzą:(

Gość gość
wszystko sie moze podobac.jak sie kocha

Gość gość
to nikt tu nie wejdzie

Gość gośautorka
Brunetos, dzięki, że wróciłeś, wkleiłeś foty, wyjaśniłeś. Zgadzam się z tym co napisałeś i zauważ, ze twoi kumple nie mieli z tym problemów, wiedzieli o co biega. Doświadczenie? ;) Samansara, masz w 100% rację, tego nie da się dokładnie zdefiniować. I nie jest to zamierzone. Kobiety o takim spojrzeniu często mają tego świadomość, unikaja patrzenia facetowi w oczy, by nie prowokować. Niestety świadomość, że ma się takie spojrzenie jest denerwująca, bo faceci mają wiadomo jakie podejście do kobiety.

Gość gość
ok, dam ci mail loco97@o2.pl ta liczba nie związku z wiekiem, gwarantuje dyskrecję, jak będziesz miała ochotę to wyślij mi te k***wskie oczy jak masz jakieś z k***ikami to też będzie dobrze strasznie jestem ciekaw jak to wygląda, nigdy tego nie mogłem wyłapać nawet jak byłem na weselu to potem koledzy mówili o k***ikach w oczach u jednej a ja im przytakiwałem chociaż nie wiedziałem o co chodzi a dziewczyne znam.

Gość gośautorka
Bo widocznie młody jesteś, nie masz doświadczenia lub nie jesteś mocno zainteresowany kobietami, że tak to ujmę. Trening czyni mistrza ;)

Gość gość
mam 32 ale miałem dziewczyny, te sprawy nie są mi obce tyle, że nie mam pojęcia co to są te k***wskie oczy, powiem nawet że z takim określeniem spotkałem się pierwszy raz, dzisiaj. Jedynie słyszałem o tych k***ikach w oczach ale też nie mam pojęcia jak to rozpoznać.

Gość gość
ok dzięki

Gość gość
19.27 być może nie jesteś rasowym podrywaczem lub zawodzi Cię męska intuicja co do kobiet. Tak to już jest. :)

Gość gość
gość dziś 19.27 być może nie jesteś rasowym podrywaczem lub zawodzi Cię męska intuicja co do kobiet. Tak to już jest. usmiech.gif xxxxxxx Całkiem możliwe:(, nie jestem gejem, lubię seks z kobietą ale nigdy kobiety mnie w jakiś szczególny sposób nie fascynowały, ot po prostu płeć przeciwna. Dawno to zauważyłem, że moi koledzy bardziej się fascynowali kobietami niż ja, nigdy nie były dla mnie czymś wyjątkowym na które zwracałem szczególnie uwagę, nie obserwowałem, nie analizowałem jej wzroku, sposobu poruszania się, po prostu ludzie jak ludzie. Pewnie nigdy nie pojmę co to są te k***iki ale nic, są ciekawsze rzeczy na tym świecie.

Gość gość
20.10 w takim razie zajmij sie ciekawszymi rzeczami na swiecie. przy okazji mozesz miec zwykly seks z kobieta bez k***ikow w oczach. przeciez obojetne z jaka kobieta to robisz. seks to seks.

Gość gość
ok dzięki:) a tak mniej więcej to kiedy miewasz dobre dni?

Gość gość
uwodzicielskie spoirzenie.

Gość gość
Oj tam , oj tam w dvpie byliście i gooffno widzieliście a nie " kvrwiki"w oczach ... Angelina Jolie miala takie " kvrwiki" jak nie wiecie o co biega , po operacji juz nie ma . Ma smutek w oczach:(

Kurwiki w oczach to jakiś mit wg mnie. Komuś sie moga swiecic oczy i nic ponad to, a glupi ludzie już nawymyślali jakieś głupoty wokół tego.