Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beifra

życie xD

Polecane posty

Gość gość
Nie chcę obrażać czy coś tylko się zapytam nadwaga z powodów zdrowotnych? są faceci co lubią pulchne... poza tym ja uważam że charakter nie ma nic wspólnego z urodą :)

Gość gość
Ale takie grubaski jak ty nie mają fajnego charakteru. Otyłość to oznaka słabości bo nie potrafisz sobie odmówić. Musisz tylko ciągle żreć jak ta świnia przy korycie. Najpierw zajmij się sobą a potem ktoś cie znajdzie. Taka kolejność a nie odwrotnie

Gość gośćaaa
Ja też szukam faceta. Jestem po 30-stce. Mam 173 cm wzrostu i 58 kg, zielone oczy, włosy lekko kręcone- ciemno blond. :)

Gość gość
Masz szansę ale pod warunkiem, że ty też nie patrzysz na wygląd.

Gość gość
i po co Autorko wystawiłaś tego posta na Kafe? :) sympatyczna dziewczyna, a pożrą Cię żywcem :) kiedyś kobieta mogła być miękka, krąglaśna i kojarzyć się ze słabością i to rozbrajało facetów i wzbudzało uczucia opiekuncze, nie było metrosexowych bażantów i ciaplondli w rureczkach 40 kg żywej wagi tylko twardzi faceci idący na wojnę :) no ale widzisz masz pecha, nie te czasy koleżanko

Gość nie roochaj wulgarnych bab
wredny małpiszon dziś tłusta raszpla xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tak wiemy zauważyliśmy już to z twego zdjęcia, dziękujemy za podkreślenie tej jakże ważnej informacji

Gość gość
kazdy facet patrzy na wyglad - bez wygladu nie ma pozadania - bez pozadania nie ma erekcji - bez erekcji nie ma seksu - a bez seksu nie ma zwiazku (jest przyjazn) - moze zatem szukasz kolegi, hm?

Gość gość
nadwaga dyskwalifikuje gorzej niż HIV i HPV razem wzięte

Gość gość
Masakra ale jesteście beznadziejni. Dziewczyna pisze prawde a nic nie ukrywa a wy takie chamskie odpowiedzi dajecie. Odwagi dziewczyno:-)

Gość gość
odwagi, siłownia nie boki, a Chodakowska cię nie zje

Gość gość
zamiast się kierować Chodakowską która ma biodra jak mężczyzna (wszak nasze czasy to gender i faceci lubią posuwać innych facetów z długimi włosami :P) zasięgnij porady lekarza dietetyka, nie ma sensu się katować farmazonami, że musisz mieć 40 kg bo taka jest norma społeczna, dowiedz się od fachowca jaka waga jest zdrowa i prawidłowa dla Twojego wzrostu i typu sylwetki :) będziesz miała więcej pożytku z tego, niż z marnowania czasu na fanaberie rurkowców którzy sami wyglądają jak pensjonariusze Oświęcimia :P

Gość gość
dzieczyna pisze prawde - owszem, ale swoja prawde a w zasadzie swoje wymagania, bardzo roszczeniowe - bo stawia sie na pozycji zeby mowic facetom (czyli tj drugiej stronie) na co maja, jej zdaniem, zwracac uwage;///

Gość gość
znam pary gdzie ona jest grubaśna, a sympatyczna, osoby nieurodziwe często nadrabiają charakterem i uczą się tego od dziecka, roszczeniowi i z podejście wyżej s...a niż d..ę ma to są ludzie piękni :P owszem może zwiększyć swoje szanse ale lepiej to robić z fachowcem czyli lekarzem dietetykiem, a nie z porad na Kafe - przecież tutaj siedzi potomstwo dzieci Neo i Czubaki :P i myśli, że idealna samica ma 50 / 20 / 100 :P

Gość gość
Nie znam autorki, nie wiem jaka jest, pewnie miła osóbka. Natomiast lepiej poznałem tutaj piszących, pokazaliście po raz kolejny jacy jesteście.

Gość gość
każda kobieta lubi jak jej facet ma erekcję na jej widok ,ciężko trafić miłośnika otyłych

Gość gość
Ja też poznałem jakie baby tu siedzą. Jak przychodzi kulturalny prawiczek z problemami to od razu po nim jedziecie żeby obniżył wymagania bo z pewnością z nim coś jest nie tak i ma chooyowy charakter. Ale jak przychodzi grubaśne babsko które doopy na siłke ruszyć nie chce to nagle w waszych oczach jest superwartościowa i w ogóle wszystko co najlepsze dla niej OBŁUDA !!!!!!

Gość gość
Jest na tym forum jeden taki osobnik , ktoremu na pewno się autorka spodoba - Misio1 złośliwy typ , patologiczny feeders on żadnej grubej nie przepusci!

Gość gość
tłuste lochy!!!!!

Gość gość
i dlatego ty musisz obrażać kobiety które są grubsze? bo jakaś/jakiś głupek obraził prawiczka? genialne rozumowanie. Ja nie wiem po cholerę odpowiadacie w temacie który was nie dotyczy. Nie jesteś zainteresowany trudno ale żeby wypisywać takie teksty to chyba coś z wami nie tak. Może sami spojrzycie w lustro? Nie jesteście idealni a was charakter pokazuje prawdziwą twarz. Macie przesrane w życiu i dlatego tak po niej jedziecie.

Wow ile odpowiedzi xD ale nie przejmuję się wami. Bywają ludzie piękni i chudzi a z charakteru beznadziejni :)

To jest właśnie tok rozumowania Polek. Każda brzydka, gruba jak ten wieloryb, uważana jest za superową, piękną, miłą laskę i należy się jej miłość i wszystko co najlepsze. Wy kurwy. A facet wystarczy, że ma 1kg za dużo, 1kg za mało, 2 włosy za mało, 2 włosy za dużo, o 2zł za mało, o 2zł za dużo etc etc etc i od razu jest uważany za najgorsze ścierwo i nieudacznika. Kurwa siksy jebane. A ty grubasie wypierdalaj dalej wpierdalać pączki i udawać super laskę kurwa

Zakręc dupą, ciekawe jak to będzie wyglądało. bleeee! Tylko piękne, cudowne szczuplutkie rusałeczki są kochane i będę walczył o negacje bab z nadwagą!

Gość gość
A może by tak schudnąć i zacząć normalne życie? Gruba Kobieta przy takim wzroscie to Powiedzmy sobie szczerze- PORAŻKA.Twarz też doopy nie urywa. albo się ruszysz z tyłkiem albo nie rób sobie nawet nadziei na kogoś normalnego, już tylko menel ci zostanie albo Afrykański kanibal z AIDS:o

Gość gość
Oczywiście menel tylko jeśli będziesz mu sponsorować wino , na desperatów też bym nie liczył bo oni zaakceptują grube ale nie WIELKIE, zapewne bogata nie jesteś więc...