Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kosmeceutyki

Polecane posty

Gość gość

Witam Zachęcamy do zapoznania się z produktami marki Tiande. Są to kosmeceutyki czyli produkty które nie są już zwykłymi kosmetykami, ale nie są też lekami. Dają konkretne rozwiązania = efekt !!! Mają kilka niewątpliwych atutów : 1. Wysycenie składnikami aktywnymi 15-20% 2. Oryginalne receptury najstarszej kultury dbania o urodę i zdrowie 3. Nanotechnologie, Mikronizacja czyli nowoczesne technologie 4. Atrakcyjny stosunek jakości do ceny ( jakość klasy lux/premium w cenach dostepnych ) Zapraszam na stronę , jest tam postać kobiety gdzie po kliknięciu na włosy np. pokazane są konkretne produkty... www.tiandewarszawa.pl

Gość gość
won z tą żałosną reklamą!

Gość gość
"Definicje "kosmeceutyków" i "dermokosmetyków" nie są w żadnym kraju na świecie uregulowane prawnie, co otwiera pole dla nieporozumień i nadużyć. Wnioski: Terminy "kosmeceutyk" czy "dermokosmetyk" nie istnieją w obecnym porządku prawnym, wydaje się nadto, że są to pojęcia z zakresu raczej marketingu niż nauki. Produkty sprzedawane pod tymi określeniami zwykle nie są ani bezpieczniejsze, ani skuteczniejsze od "zwykłych" kosmetyków. Dlatego do kosmetyków propagowanych przez producentów jako "kosmeceutyki" czy "dermokosmetyki" należy podchodzić z należnym sceptycyzmem i krytycyzmem." http://www.estetologia.pl/art/emk2012-021pl.html

Gość gość
ja mam problemy z łuszczaca się skórą w czasie zimy i własnie wtedy uzywam dermokomsetykow. takie zwykłe pachnące balsamy dają efekt tylko na parę godzin.

Gość gość
ja kupuje dermo kosmetyki, bo mam problemy z cera, a one najlepiej nawilżają i sa bardzo delikatne dla skóry. Okazyjne ceny takich kosmetyków znajdziecie w tej aptece on line http://www.aptekawarszawa.pl/. Kupuje tam tez kremy dla dzieci.