Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moskiwicz

nie wiem co robić :(

Polecane posty

Gość moskiwicz

witam ;) mam oto taki proble z dziewczyną , jestem z nią 5 miesięcy już i sie kochamy . bynajmniej ja ją kocham , ona też powtarza mi ze mnie kocha ;) wszystko jest idealnie ale ja robie dla niej wszystko dosłownie wszystko . kiedy spotykam sie z kolegami to pisze z nią cały czas przez co sie na mnie denerwują bo nie mozna ze mna pogadac bo gapie w telefon . ona jak idzie z kolezanką swoją to pisze mi ze napisze do mnie jak wroci do domu juz . to mnie troche przygnębia. następna sprawa to jest to że ona pali papierosy i obiecała mi że rzuci do końca wakacji i ze bedzie paliła po 2 dziennie co sie okazuje ona pali ile chce i nie robi sobie nic z tego ze mnie okłamuje. i musi codziennie isc z tą swoją psiapsiółką wieczorem co mnie powoli denerwuje. a druga jej psiapsiółka jest jakby to lekko nazwać yy no jest ku**ą poprostu. i ja nie chce zeby moja dziewczyna obracała sie w takim towarzystwie, ale jak tylko jej to powiem to ona wyskakuje do mnie ze jej nie ufam i ze jej nie wierze i od razu zaczyna płakać. raz było tak ze piła z tą ku..ą pod sklepem z dwoma menelami ktorych nie znała i odpisywała raz na jakis czas ;( nwm co mam z nią robić i wydaje mi sie ze mnie okłamuje , boje sie nawet myśleć ze mnie zdradza .naprawde ją kocham i prosze o pomoc . co robic w takiej sytuacji ???

Gość gość
Kup sobie rower z dzwonkiem i

Gość gość
wyluzuj to ze ma kolezanke która lubi seks bez zobowiazan nie oznacza ze twoja jest taka sama...to nie ma znaczenia przy doborze znajomych co robia w lozku..