Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związki i inne relacje

Polecane posty

Gość gość

Czy byliście lub jesteście w takiej relacji, że jesteście na etapie spotykania się z chłopakiem/ dziewczyną, ale macie wątpliwości ku czemu ta znajomość prowadzi ? Macie już dosyć tej niepewności? Nie wiecie, czy ta znajomość juz was do czegoś zobowiązuje?

Gość Antiloppe
Dokladnie tak mam :(

Gość marciza
Bywało tak. Ale to jak byłam młodsza. Było coś takiego, że spotykałam się z chłopakiem, jednak nie wiedziałam tak naprawdę na czym stoję, co z tego może wyjść. I nie ukrywam, było to trochę męczące. Ale moim zdaniem to jest tak, że jeżeli jest taka niepewność, nie wiesz o co chodzi w związku, to znaczy, że raczej nie ma on jakiejś większej przyszłości. Przynajmniej tak u mnie było. Dopiero jakiś czas temu ogarnęłam się, chyba dojrzałam emocjonalnie i wiedziałam, że szukam związku, który potrwa dłużej niż kilka miesięcy. Że szukam mężczyzny, z którym będę mogła planować przyszłość, stworzyć coś poważniejszego. Bo po prostu miałam już dość takich niepewnych znajomości, chciałam się w końcu ustatkować. I ten cel udało mi się osiągnąć na mydwoje, tam poznałam faceta, który miał podobne do mnie podejście, również szukał czegoś więcej, niż przelotnej znajomości. I to mi zdecydowanie bardziej odpowiada, od razu czuję się bezpieczniej, lepiej, po prostu wiem, że w końcu spotkałam prawdziwą miłość.

mam to teraz... facet jest dyche starszy i za inteligentny dla mnie...