Grubasińska 0 Napisano Sierpień 3, 2015 Witam. Czy są tu jakieś Panie,która mają sporą nadwagę lub otyłość i biorą tabletki antykoncepcyjne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasińska 0 Napisano Sierpień 4, 2015 nikt nie używa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2015 Nie ponieważ brak jest chętnych na bzykanie hipopotamów więcb tabsy nie są im pottrzebbne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2015 moja koleżanka ma 20 kg nadwagi, liczy się? :D z tego co mówiła, to zaczęła brać już jako nastolatka. a gruba była chyba zawsze, a teraz od kiedy zostawił ją chłopak i nikt jej nie gotuje przytyła jeszcze bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2015 Witaj.ja mam nadwagę,stosuje CYPREST od czerwca i nie przytulam ani grama,bardzo dobrze czuje sie po tabletkach,żadnych skutków ubocznych.masz pytania to zadawaj;-)pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2015 Stosowałam Yaz i Jeanine. Obecnie jestem w ciąży to nie biorę, ale po porodzie na pewno wrócę do tabletek. Jak zaczęłam brać Yaz to schudłam prawie 10kg. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berwaalka 0 Napisano Sierpień 4, 2015 Pytanie zabrzmiało tak, jakby dla kobiet otyłych ten rodzaj antykoncepcji był niedozwolony. Nie każde tabletki powodują tycie, ja od kilku lat biorę Jeanine i nie przytyłam nic a nawet schudłam. Inna rzecz, poproś lekarza rodzinnego o tabletki stabilizujące wagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2015 mi ginekolog powiedział,że wpadki na tabletkach anty zdarzają się głównie otyłym kobietom,ilość hormonów w tabletkach jest niewystraczająca dla otyłej osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach